En elektrisk lös panna – ett mångsidigt verktyg.

Elektrisk panna

En mobil elektrisk panna är ett verktyg med mångsidiga egenskaper

Våra mobila pannor kan användas för att tillhandahålla varmvatten till befintligt vattenburet golvvärme under byggnation eller renovering, tillhandahålla varmvatten till fristående värmefläktar, tillhandahålla varmvatten till radiatoranläggningar under byggnation eller renovering eller till torkning av betongplattor.

De kan också användas som en värmekälla mot frost under installation av golvvärme, torkning av betong eller som nödvärme.

Våra små mobila enheter, från 9 kW till 36 kW, är idealiska för att torka byggnader eftersom de har kontinuerlig temperaturreglering från 20°C till 85°C.

 

Elektrisk panna för testning av rör gjutna i betongelement

För bara en kort tid sedan levererade vi 5 stycken elektriska mobila pannor på 22 kW till ett projekt där testning av rör som är gjutna in i betongelement skulle utföras.

Vi fick möjlighet att vara en del av testningen av en ny produkt ”VIP-element”. Detta är betongelement där vätskeledande varmrör läggs in i element under produktionen.

Syftet är att skapa en varmare yta medan elementen gjuts samman på en byggarbetsplats med kallt klimat. Samtidigt levererar rören värme till byggnaden under byggtiden, ersätter andra medel/tidigare uppvärmningslösningar och fungerar som värmekälla genom hela byggnadens livstid!

 

Snabb leverans

Vi har över tio års erfarenhet av uthyrning av mobil värme. Oavsett behov kan vi tillsammans med dig hitta en optimal lösning som tillfredsställer din utmaning. Vi har skickliga kollegor på laget som när som helst kan bistå, både före, under och efter projektet.

Vi är alltid tillgängliga på vår vakttelefon 51 68 88 68 – dygnet runt. Du kan också kontakta oss via kontaktformuläret eller ställa frågor i vår chatt.

Elektrisk panna

Våra elektriska mobila pannor

Vi har mobila elektriska pannor i fyra olika kilowattklasser, 9 kW, 15 kW, 22 kW och 36 kW värmekapacitet. Alla går upp till en maxtemperatur på 85°C.

Enheterna har integrerad cirkulationspump och expansion, de har flexibla anslutningskablar och säkerhetstemperaturbegränsare. Pannorna är lämpliga både för installation inomhus och utomhus.

 

tørke betonggulv

 

Våra elektriska lösa pannor

Vår elektriska lös panna har en värmekapacitet på 15 till 210 kW. Effekten kan här styras i 14 steg, med steg på 15 kW för varje steg och har en maxtemperatur på 90°C.

Vår lös panna har styrning från SD-anläggning, utetemperaturkompensation och kaskadkoppling av flera pannor. Alla enheter har integrerad spänningsvakt, vattenbristskydd och skydd mot fastbrända kontakter. Denna enhet är lämplig för inomhusinstallationer.

Dessa elpannor kan integreras i egna eller befintliga lösningar. Vi har också tillbehör som pumpar, expansionslangar och värmeväxlare för att kunna leverera en mer komplett enhet.

En elektrisk løs fyrkjele - et allsidig verktøy.

Låt oss hjälpa dig

Vi är specialister på detta. Genom åren har vi hjälpt många företag inom olika branscher. Våra duktiga experter hjälper dig att hitta rätt och optimal lösning för dina behov.

Är det brådskande?

Vi finns tillgängliga och kan leverera inom 24 timmar. Vi har god erfarenhet av situationer där det verkligen är bråttom att möta kundernas behov så snart som möjligt. Vi fixar transport och montering.

UTValda FAVORITER

Vi håller Sverige igång

Industriell luftkonditionering

Uthyrning av mobil värmepump

Type av projekt Uthyrning av mobil värmepump för kylning av motorer. Utrustning Mobila värmepumpar och distributionsnät Kort beskrivning Ett industriföretag upplevde för höga temperaturer på

Läs mer »

Utsläppsfri byggplats

Vad är en utsläppsfri byggplats? År 2030 ska all bygg- och anläggningsverksamhet i de största städerna i Norge vara utsläppsfria. All energibehov, från entreprenadmaskiner till

Läs mer »

Skicka oss ett mejl till [email protected] eller fyll i kontaktformuläret nedan