Ett smart sätt att torka betonggolv

tørke betonggulv

Fukt i underlaget för golvbeläggningar kan skapa ett antal problem, och det är känt att betong behöver relativt lång tid för att uppnå en tillräckligt låg fukthalt, 80-85% är önskvärt. För att torka betonggolv med vattenburet värme är Heatboy-serien från Energy Rent AS utmärkt.

”Betongtorkaren” kan bli levererad med integrerad pump och expansionsfartyg, samt flexibla slangar. Serien kommer med effektsteg 9kW15kW22kW och 36kW

Till exempel täcker betongtorkaren Heatboy 22kW upp till ca 120-130m2 och är den mest populära i serien. Heatboy 22 går på 400V/3ph/50Hz och kan användas vid 32amp.

Maxtemperatur är 85C och är termostat styrt.

Vi har också en mobil styrenhet som är placerad mellan torkningen av betongen och Heatboy-serien. MCU: s (Mobile Control Unit) kontrollerar betongens torkningsprocess. Det betyder att du till exempel kan ställa in vecka 1 så att den körs vid 15C, vecka 2 20C etc. Man kan även ställa in MCU`en (Mobil Control Unit) så att den inte levererar värme i hela torkningsprocessen.

Komplett uppsättning för torkning av betonggolv kan hyras eller köpas från Energy Rent.

Låt oss hjälpa dig

Vi är specialister på detta. Genom åren har vi hjälpt många företag inom olika branscher. Våra duktiga experter hjälper dig att hitta rätt och optimal lösning för dina behov.

Är det brådskande?

Vi finns tillgängliga och kan leverera inom 24 timmar. Vi har god erfarenhet av situationer där det verkligen är bråttom att möta kundernas behov så snart som möjligt. Vi fixar transport och montering.

UTValda FAVORITER

Vi håller Sverige igång

Vinterveckan 2022

Randabergs kommun firar 100-årsjubileum 2022 och vi har därför vid det tillfället anlagt en 10 x 15 meter stor ishall på torget. HIT med inbyggd

Läs mer »

Skicka oss ett mejl till [email protected] eller fyll i kontaktformuläret nedan