Heatboy för provning av rör gjutna i betongelement

Typ av projekt

Provning av rör ingjutna i betongelement.

Typ av utrustning

5 elektriska mobila pannor (Heatboy) 22 kW

Kort beskrivning
Den nya produkten ”VIP element” som vi har fått testa är betongelement där vätskeförande värmerör förs in i elementet under tillverkningen.

Syftet är att skapa en varmare yta samtidigt som elementen gjuts samman på en byggarbetsplats med kallt klimat. Rören levererar samtidigt värme till byggnaden under byggtiden, ersätter andra medel/tidigare uppvärmningslösningar och kan fungera som värmekälla under hela byggnadens livstid!

Låt oss hjälpa dig

Vi är specialister på detta. Genom åren har vi hjälpt många företag inom olika branscher. Våra duktiga experter hjälper dig att hitta rätt och optimal lösning för dina behov.

Är det brådskande?

Vi finns tillgängliga och kan leverera inom 24 timmar. Vi har god erfarenhet av situationer där det verkligen är bråttom att möta kundernas behov så snart som möjligt. Vi fixar transport och montering.

UTValda FAVORITER

Vi håller Sverige igång

Byggvarme rehabilitering av skole

Byggvärme rehabilitering av skola

Typ av projekt Byggvärme rehabilitering av skola Utrustning Mobila värmecentral och mobil luftbehandlare Kort beskrivning Byggvärme rehabilitering av skola. Energy Rent levererade en miljövänlig mobil

Läs mer »

Skicka oss ett mejl till [email protected] eller fyll i kontaktformuläret nedan