Hyr en torrkylare för omedelbar leverans

Riktig dimensionering av torrkylare

För att effektivt ta bort överflödig värme från kylsystem krävs en torrkylare som är dimensionerad korrekt, oavsett om det hyrs en torrkylare eller inte. Vare sig om du har värmepumpar, kylmaskiner, eller testning av värme- och kylutrustning måste torrkylaren anpassas till de specifika förhållandena i ditt system. Faktorer som effekt, buller och fysiskt utrymme påverkar vilken lösning som bör användas och kan ge utmaningar för dem som inte har expertis. Därför erbjuder vi på Energy Rent vår expertis för att hjälpa dig att göra rätt val.

Dessutom måste man bland annat tänka på dimensionering av temperaturer, behovet av fri kylning och den nödvändiga effekten under de olika årstiderna. När man väljer utrustning i andra sammanhang upplever man ofta att ett högre pris motsvarar en bättre lösning, men torrkylare följer andra regler. Därför är det viktigt att veta exakt vad du gör eller söka hjälp av experter.

Energy Rent hjälper dig att dimensionera nya torrkylare, och levererar de direkt från fabriken. Vi är experter på området och kan garantera att vi hittar lösningen som passar dina behov bäst. Vi säljer även reservdelar till fläktar och kan hjälpa dig under hela kylarens livscykel.

Vi hyr för tester och nödsituationer 

Om du en torrkylare för att testa värmesystem, levererar Energy Rent skräddarsydda lösningar för bästa möjliga test av ditt system. Vi tillhandahåller även reservsystem eller nödlösningar så att du aldrig behöver oroa dig för en olycka.

Vi har bland annat levererat en torrkylare till Stavanger’s universitetssjukhus för nödlösningar och testning av systemet samt till Justervesenet vid rehabilitering av byggnad. Dessutom levererade vi 6 stycken torrkylare till IVAR IKS avloppsreningsverk år 2015.

Energy Rent har god erfarenhet och den bästa kunskapen inom torrkylare, vilket garanterar de bästa lösningarna efter dina behov – oavsett om det skulle vara akut eller planerat. Vi levererar industriella fläktar av välkända märken för att garantera kvaliteten på utrustningen.

Snabb leverans av kvalitet

Energy Rent är specialiserat på mobila lösningar och snabb leverans. Genom att kombinera tillgång till kvalitetsprodukter, lång erfarenhet och god kunskap kan vi garantera den allra bästa lösningen för en torrkylare som passar dina behov. Kontakta oss för ett samtal om att hyra en torrkylare.

Skicka oss ett mejl till [email protected] eller fyll i kontaktformuläret nedan