Hyr våra ångpannor

Utleie Dampkjele

Energy Rent AS kan hyra ut ånpannor!

Hos oss kan du hyra en ångpanna! Ånganläggningar är ofta kritiska för driften. Mejerier, raffinaderier, sjukhus och liknande är helt beroende av ånga. Vi vet hur viktigt det är att upprätthålla driften av ånganläggningar dygnet runt.

Mobil Ångpanna

Hos oss kan du hyra kompletta ånganläggningar av mindre storlek, eller hyra ångpanna som är i den övre delen av skalen. Eller kanske önskar du bara att hyra tillbehör till ditt befintliga ånganläggning? Vi hjälper dig att hitta de rätta lösningarna. Energy Rent AS har kvalificerad personal som kommer att kunna stödja dig, i allt från planering till design i detalj. Vi erbjuder idrifttagning, service och underhåll.

Fördelar med att hyra ångpanna från Energy Rent

  • Ångpanna från 400 kg/h till över 16000 kg/h
  • Snabbt installerad och flexibel i användning
  • Vi erbjuder expressleverans
  • Stort nätverk med solida partners

Våra ångpannor är av industriell design och är redo för omedelbar och oberoende användning. Ångpannorna är utrustade med matningspumpar, förvaringstank för matarvatten och dubbelbrännare, vilket innebär att du kan elda med antingen olja eller (naturgas). Vi kan också inkludera externt tanksystem och vattenreningsverk.

Låt oss hjälpa dig

Vi är specialister på detta. Genom åren har vi hjälpt många företag inom olika branscher. Våra duktiga experter hjälper dig att hitta rätt och optimal lösning för dina behov.

Är det brådskande?

Vi finns tillgängliga och kan leverera inom 24 timmar. Vi har god erfarenhet av situationer där det verkligen är bråttom att möta kundernas behov så snart som möjligt. Vi fixar transport och montering.

UTValda FAVORITER

Vi håller Sverige igång

Skicka oss ett mejl till [email protected] eller fyll i kontaktformuläret nedan