Hyr våra pumpar

Hyr våra pumpar! 

Pumpar är en naturlig och viktig komponent i många olika system där vätskan ska cirkuleras eller transporteras.

De hyrningspumpar vi har i vårt sortiment är främst för HVAC dvs cirkulationspumparUthyrningspumparna är lämpliga för pumpning av vatten och glykol.
Våra hyrpumpar levereras på en transportabel ram, med strömanslutning och med snabbkopplingar på rörsidan. Vi kan leverera med lämplig slanguppsättning och förlängningskabel om det behövs.

Vi kan hyra pumpar integrerade i containern tillsammans med styrning och värmeväxlare. Detta är en perfekt inställning för antingen stora uppdrag, som fjärrvärme/kylning och större tester.

Låt oss hjälpa dig

Vi är specialister på detta. Genom åren har vi hjälpt många företag inom olika branscher. Våra duktiga experter hjälper dig att hitta rätt och optimal lösning för dina behov.

Är det brådskande?

Vi finns tillgängliga och kan leverera inom 24 timmar. Vi har god erfarenhet av situationer där det verkligen är bråttom att möta kundernas behov så snart som möjligt. Vi fixar transport och montering.

UTValda FAVORITER

Vi håller Sverige igång

Kylning till Stavanger konsertsal

Projekt Kylning av kylcentralen vid Stavanger konserthus. Utrustning 3 MW torrkylarkapacitet Kort beskrivning Vi kallades för att ta bort kompressorvärmen från kylcentret i Stavanger konserthus.

Läs mer »
Utleie mobil isbane

Uthyrning av mobil isbana

Typ av projekt  Uthyrning av mobil isbana Utrustning 450m2 isbana i Stavanger Sentrum Kort beskrivning Energy Rent fick uppdraget att leverera komplett tillfällig isbana, inkl.

Läs mer »

Utsläppsfri byggplats

Vad är en utsläppsfri byggplats? År 2030 ska all bygg- och anläggningsverksamhet i de största städerna i Norge vara utsläppsfria. All energibehov, från entreprenadmaskiner till

Läs mer »

Skicka oss ett mejl till [email protected] eller fyll i kontaktformuläret nedan