Hyr våra värmecentral

Utleie Mobil Fjernvarmesentral

Mobil värmecentral

Hos oss kan du hyra en värmecentral till det kapacitetsområde som passar dig bäst. Vi levererar mobila värmeverk som drivs av gas, olja, bio-olja, ström och pellets.

Ett mobilt värmeverk som kan hyras består huvudsakligen av en ISO container, brännare, panna, pump och kontrollpanel. Egentligen är ett värmeverk att hyra ett externt pannrum. I vissa fall också med integrerad tank för bättre plats på webbplatsen. Vi har levererat mobila värmeverk från 50kW och upp till över 7MW i ett projekt.

Vem kan hyra värmecentral? Det finns en väldig stor bredd när det gäller vem som hyr. Det har varit allt från fotbollsklubbar (planvärme till gräsmatta), sjukhus, produktion och industri till bygg och anläggningsbranschen. Gemensamt för alla är att de vet att det är möjligt att hyra sådan utrustning. Vi möter ständigt kunder som är förundrande och överraskade över att de faktiskt har valet mellan att äga och hyra.

Under de senaste åren kan vi se att allt fler människor kräver miljövänliga alternativ. Då kan det vara bra att veta att vi även hanterar uthyrning av värmepumpar.

Låt oss hjälpa dig

Vi är specialister på detta. Genom åren har vi hjälpt många företag inom olika branscher. Våra duktiga experter hjälper dig att hitta rätt och optimal lösning för dina behov.

Är det brådskande?

Vi finns tillgängliga och kan leverera inom 24 timmar. Vi har god erfarenhet av situationer där det verkligen är bråttom att möta kundernas behov så snart som möjligt. Vi fixar transport och montering.

UTValda FAVORITER

Vi håller Sverige igång

Utsläppsfri byggplats

Vad är en utsläppsfri byggplats? År 2030 ska all bygg- och anläggningsverksamhet i de största städerna i Norge vara utsläppsfria. All energibehov, från entreprenadmaskiner till

Läs mer »

Skicka oss ett mejl till [email protected] eller fyll i kontaktformuläret nedan