Hyra industriångpanna - mobila lösningar för uthyrning

Vi håller din verksamhet igång

Flexibla, mobila industriångpannor

Välkommen till Energy Rent! Sedan 2008 har vi levererat kundanpassade lösningar för raffinaderier, industri, mejerier och andra verksamheter i behov av ångpannor anpassade efter industriell verksamhet. Vi inser vikten av att hålla en industriångpanna i konstant drift för företag vars verksamhet är beroende av den. 

Både planerade och oplanerade driftstopp är därför ett ovälkommet inslag för produktiviteten. Vår erfarenhet kombinerat med ett brett utbud av personal såväl som produkter, gör oss till ett klokt val.

Hör av dig idag! Med vårt expressbud strävar vi efter att du ska ha tillgång till en tillfällig industriångpanna inom 24 timmar.

Installation, service och underhåll av industriångpannor

Garanterad säkerhet med industriångpanna från Energy Rent

Varje industriångpanna inspekteras noggrant efter användning. Eventuella brister, som smuts eller enklare driftfel åtgärdas omedelbart. Tack vare våra resurser och erfarenhet garanterar vi kvalitet. Våra enheter är moderna och uppfyller aktuella standarder.

Alla våra industriångpannor har dessutom säkerhetsventiler och larmsystem för att förebygga olyckor. Som sagt tillhandahåller vi, om behovet finns, utbildningar för att du som kund ska kunna använda maskinen på rätt sätt.

Hållbarhet och kundsupport

Vårt engagerade team i Sverige och Norge är alltid redo att hjälpa med leverans, utbildning och teknisk support. Är du oerfaren när det kommer till att handskas med industriångpannor? Då erbjuder vi dessutom mindre utbildningar, för att du ska känna dig säker i användandet.

Vi prioriterar hållbarhet i vår uthyrning. Trots att många industriångpannor drivs med bränslen som naturgas och olja, utrustar vi våra enheter med miljövänliga brännare för att minska utsläpp. Våra pannor är dessutom fördelaktigt energieffektiva, vilket på sikt minskar på koldioxidutsläpp såväl som driftkostnader.

Är det ont om tid?

Vi är tillgängliga och kan leverera och installera en industriångpanna inom 24 timmar.

Är du osäker på vad du behöver?

Vi har lång erfarenhet och våra kunniga experter hjälper dig att hitta rätt lösning.

RelaterADe produkter

Vi erbjuder en omfattande uthyrningstjänst för mobila, kraftiga ångpannor. Oavsett om du har behov av en fullskalig industriångpanna, en mindre variant, eller tillbehör till din nuvarande anläggning, är vi redo att hjälpa till. Med kapacitet från 400 kg/h till över 16,000 kg/h, strävar vi därtill efter en snabb leverans och installation. Här är några av våra mest populära modeller:

  • Mobil ångpanna SC 600. Flexibel, redo direkt för användning, 650 kg/h. Idealisk för långtidsuthyrning. Anpassningsbar slangkoppling.
  • Mobil ångpanna SC 1000. Kraftfullare, klar att använda direkt, 1000 kg/h.
  • Mobil ångpanna SC 6000. Betydligt större kapacitet på upp till 6000 kg/h.

Våra ångpannor använder brännare för uppvärmning och kompletteras med matarvattenpumpar och ackumulatortankar för stabil drift.

Varför välja Energy Rent:s uthyrning?

Brett utbud: Vi erbjuder ett brett sortiment av ångpannor anpassade för industri och tillhörande utrustning, vilket innebär att vi kan anpassa en lösning oavsett företagets storlek eller specifika behov.

Effektiv och kundorienterad service: På Energy Rent är vår främsta prioritet att tillhandahålla en industriångpanna skräddarsydd för ditt företags behov, inklusive val av rätt modell och installation.

Åtkomlighet: I brådskande situationer bidrar Energy Rent med snabb leverans. Vi siktar på att leverera en temporär industriångpanna inom bara 24 timmar från beställning.

Individuellt anpassade lösningar

Vårt huvudkontor ligger i Sydnorge, men trots detta kan vi sträva efter att leverera din industriångpanna inom 24 timmar, tack vare våra transportresurser och svenska partners. Vi vill göra allt för att vara ett tryggt val i eventuella brådskande situationer.

Vi utarbetar en lösning för just din verksamhets förutsättningar, integrationen mellan den hyrda industriångpannan och ditt befintliga system kan vara komplex. Här blir vår expertis och erfarenhet relevant, då vi hjälper dig lösa denna process.

Vanliga frågor

Vad skiljer en industriångpanna från andra typer av pannor?

En industriångpanna är särskilt designad för industriella ändamål och har kapacitet att producera stora mängder högtrycksånga. Dessa pannor är robusta, kan hantera stora volymer och är byggda för att uppfylla industriella krav, vilket skiljer dem från bostadspannor eller kommersiella varmvattenberedare.

Hur hanterar ni brådskande behov och hur snabb är er respons?

Vi förstår vikten av kontinuerlig drift i industriella verksamheter. Vid överhängande behov strävar vi efter att leverera en industriångpanna inom 24 timmar från beställningen, med hjälp av vår expressleverans. Vår support är tillgänglig dygnet runt för att hantera din förfrågan snabbt och effektivt.

Kan jag anpassa pannan baserat på mina specifika behov?

Ja, vi arbetar mycket nära våra kunders unika behov. Detta inkluderar val av rätt bränsletyp, kapacitet, och eventuell ytterligare utrustning. Vårt team hjälper dig att bestämma den bästa konfigurationen för ditt specifika behov.

Tillfällig industriångpanna - bli en nöjd kund du med!

Vår styrka ligger i flexibiliteten. Att vi kan erbjuda ett brett utbud industriångpannor och dessutom leverera dessa snabbt, är något vi är stolta över. Oavsett om ärendet är brådskande vid ett oplanerat driftstopp, eller om du planerar ett framtida avbrott kan vi hjälpa dig.

Våra tidigare kunder omfattar raffinaderier, andra industrier, mejerier och många fler. Bli en du med! Kontakta oss idag för att få veta mer om vår uthyrning.

6 goda skäl att välja Energy Rent

Specialister

Vi är specialiserade på värme, kyla och ventilation och hittar de lösningar som möter dina behov.

Nyckelfärdiga lösningar

Kompletta färdiga containrar för uthyrning, redo att användas. Du behöver inte investera i din egen utrustning.

Miljövänlig

Har lösningar som är både utsläppsfria och fossilfria.

Levererar till hela landet

Vi levererar snabbt till alla delar av Sverige.

Support 24/7/365

Vi är redo att hjälpa dig. Vi tar alla akuta uppdrag. Utskick av utrustning går snabbt. Vi hjälper dig hela vägen.

Underhåll och Service

Vi tar hand om underhåll och service av utrustningen. Luta dig tillbaka och koppla av.

Skicka oss ett mejl till [email protected] eller fyll i kontaktformuläret nedan