Få en kraftfull rengöring och avkalkning av ditt system med Kamcos produkter

Med Kamcos innovativa produkter för rengöring och avkalkning av värmesystem och kylsystem kan du spara betydande driftskostnader över tid samtidigt som du förlänger livslängden och ökar värdet på din utrustning. Genom att optimera utrustningens prestanda kommer du att uppnå ökad effektivitet, säkerhet och stabilitet i dina system samtidigt som du minskar risken för driftstopp.

Utforska vårt breda utbud av lösningar för rengöring och avkalkning och upplev ett enklare och mer kostnadseffektivt sätt att underhålla dina system!

Haster det?

Vi är tillgängliga och kan leverera inom 24 timmar. Du behöver inte tänka på montering, det fixar vi.

Är du osäker på vad du behöver?

Vi har lång erfarenhet och våra kunniga experter hjälper dig att hitta rätt lösning.

Fokus på användarvänlighet

Kamcos produkter är utvecklade med fokus på att vara användarvänliga och enkla att underhålla, så att du kan få maximal valuta för din investering. Deras kemikalier, pumpar och tillbehör är utformade för att ge en snabb och effektiv rengöring och avkalkning av värmesystem och kylsystem.

Kamco har ett brett utbud av produkter för olika tillämpningar, inklusive kraftfull rengöring och avkalkning, korrosionsinhibering och sterilisering, avkalkning, fireside-rengöring och dieseltillsatser. Deras produkter kan användas för att rengöra och underhålla en rad olika system, inklusive rörledningar, pannor, varmvattenberedare, värmeväxlare och kondensorer.

Rengöring och avkalkning

Kamco erbjuder ett brett utbud av effektiva lösningar för rengöring och avkalkning av uppvärmnings- och kylsystem. Bland deras produkter hittar du CombiMag SOLO, en magnetisk power flushing-filter som snabbt tar bort föroreningar från vattnet, CombiMag DUAL DIGITAL, som kombinerar magnetisk rengöring med integrerad, digitalt kontrollerad värmare, och CombiMag TWIN POWER, en dubbel magnetisk power flushing-filter utvecklad för användning i kommersiella värmesystem. Dessa produkter är utformade för att ge kraftfull rengöring av system och är idealiska för en rad olika branscher och applikationer.

Innovativa produkter

Kamco är engagerade i att utveckla innovativa produkter som kan hjälpa dig att rengöra och avkalka dina system på ett mer effektivt sätt.

Kamco är engagerade i att utveckla innovativa produkter som kan hjälpa dig att uppnå bättre resultat med mindre arbete. Ett bra exempel på detta är deras Clearflow-pumpar med flow reversal-teknologi. Dessa pumpar gör det enklare och snabbare att rengöra och avkalka uppvärmnings- och kylsystem.

Miljövänlig

Kamco har en stark inriktning på miljövänliga lösningar, och deras produkter är utvecklade för att minimera miljöpåverkan samtidigt som de ger effektiva resultat. Deras kemikalier är biologiskt nedbrytbara och de arbetar kontinuerligt med att utveckla nya produkter som är ännu mer miljövänliga.

  •  


Produkter som passar överallt.

Kemisk industri

Livsmedelsindustri

Vattenbehandling

Olje- och gasindustrin

Automatiseringsindustrin

Farmaceutisk industri

Energiproduktion

Processindustri

Avloppsbehandling

Och mycket mer

6 bra skäl att välja Energy Rent

Specialister

Vi är specialister på värme, kyla och ventilation och hittar lösningar som möter dina behov.

Nyckelfärdiga lösningar

Kompletta färdiga containrar för uthyrning, redo att användas. Du behöver inte investera i egen utrustning.

Miljövänlig

Har lösningar som är både utsläppsfria och fossilfria.

Levererar till hela landet

Vi levererar snabbt till alla delar av Sverige.

Support 24/7/365

Vi står redo att hjälpa dig. Vi hanterar alla brådskande uppdrag. Utsändning av utrustning sker snabbt. Vi stöttar dig hela vägen.

Underhåll och service

Vi tar hand om underhåll och service av utrustningen. Luta dig tillbaka och koppla av.

Skicka oss ett mejl till [email protected] eller fyll i kontaktformuläret nedan