Kilfrost K400 – Pneumatisk frostvätska

 Kilfrost K400 

Pneumatisk frostvätska

Kilfrost K400 är tillgänglig hos Energy Rent, den nordiska distributören för Kilfrost. K400 är en frostvätska och ett smörmedel som har utvecklats speciellt för att säkerställa en stabil och säker drift av pneumatisk utrustning, även i de tuffaste miljöerna.

Vi i Norden är inga främlingar för kallt väder, en stor utmaning för pneumatisk utrustning. Då är det bra att veta att med K400 pneumatisk frostsvätska får din tryckluftsutrustning en bättre och säkrare vardag.

Vid kallt väder kan vattnet i pneumatisk utrustning frysa, vilket ofta blockerar luftflödet som ett resultat. Kilfrost K400 är utformad för att läggas till luftflödet, så att den blandar sig med vattnet och därmed exponerar fryspunkten.

Detta innebär att vattnet inte kommer att kunna frysa och att det fria luftflödet säkerställer full drift. På grund av K400: s förmåga att blanda sig med vatten är den idealisk för bland annat vattenborrning, eftersom K400 spolas ut ur hålet vid första vatteninflödet.

K400 är inte ett tillsats utan ett syntetiskt smörjmedel. Kilfrost K400 håller en mycket hög kvalitet, även under extremt tryck.
Egenskaper som att absorbera vatten upp till fyra gånger av sin vikt, vara vattenlöslig, biologiskt nedbrytbar, testad vid tryck upp till 17 bar och ha en fryspunkt på -60C, gör Kilfrost K400 till en säker vinnare.

Låt oss hjälpa dig

Vi är specialister på detta. Genom åren har vi hjälpt många företag inom olika branscher. Våra duktiga experter hjälper dig att hitta rätt och optimal lösning för dina behov.

Är det brådskande?

Vi finns tillgängliga och kan leverera inom 24 timmar. Vi har god erfarenhet av situationer där det verkligen är bråttom att möta kundernas behov så snart som möjligt. Vi fixar transport och montering.

UTValda FAVORITER

Vi håller Sverige igång

Skicka oss ett mejl till [email protected] eller fyll i kontaktformuläret nedan