Kyl – eller värmeproblem?

Kyla - eller värmeproblem

Kyl – eller värmeproblem?

Kriser kan uppstå. Låt inte bränder, stora mängder vatten eller utrustningsfel störa driften mer än nödvändigt. Vi kan hjälpa dig med snabb leverans av utrustning som tillgodoser deras behov för att snabbt kunna genomföra verksamheten.

 

Energy Rent har kunnig personal som tillsammans med vår breda hyresutrustning och deras specialisering inom temperaturreglering kan hjälpa till att lösa kyl- och värmeproblem i olika krissituationer på ett snabbt och effektivt sätt.

 

Vi hjälper till att hålla nödsituationer så korta som möjligt med nödkylning och uppvärmning.

Flera företag är beroende av värme, ventilation, luftkonditionering, frysning och processkyla för att förhindra större skador. Om en kris uppstår som leder till kyl- eller uppvärmningsproblem kan det få ödesdigra konsekvenser.

 

Vi har ett stort lager av hyrutrustning inklusive utrustning för nödkylning om vår egen utrustning skulle gå sönder. Vi skräddarsyr och anpassar ett system speciellt efter deras behov och installerar och levererar så snabbt som möjligt. I utrustningsparken har vi allt från mobila kylaggregat, till värmeväxlare och luftkonditionering – allt för att kunna hantera dina kyl- och värmeproblem.

 

Lång erfarenhet

Vi blev kontaktade när en bonde hade kylningsproblem i sitt kylrum. Han kämpade med fel i sin egen utrustning. Vi levererade sedan snabbt ett mobilt kylaggregat så att bonden kunde förvara sin avkomma i rätt temperatur – och släppa taget och slänga grönsakerna.

 

Vi har också nyligen levererat värme till en fiskodling, där kunden behövde snabb uppvärmning av vatten. Kunden väntade på stora mängder fisk, men hade värmeproblem med att kunna värma tillräckligt stora mängder vatten som hämtats från en närliggande älv.

 

Tillgänglig 24/7

Våra duktiga kollegor står redo att hjälpa till i alla nödsituationer, oavsett tid på dygnet. Kylnings- och uppvärmningsproblem kan uppstå när som helst och ger vanligtvis ingen varning.

 

Förberedd på det oväntade

Även om kyl- och värmeproblem kommer oväntat kan sådana nödsituationer hanteras på ett mer effektivt och snabbare sätt om man har en plan för hur man ska hantera sådana situationer. Vi finns här för att hjälpa dig om du vill prata med oss ​​om din beredskapsplan.

 

Tillsammans kan vi utarbeta och underlätta en handlingsplan för vad som ska göras om kyl- och värmeproblem uppstår. Skulle problemen uppstå kommer vi redan nu att ha en plan för hur vi ska hantera det snabbt, så att kostnader och tid i samband med kyl- och värmeproblemen blir så små som möjligt.

Låt oss hjälpa dig

Vi är specialister på detta. Genom åren har vi hjälpt många företag inom olika branscher. Våra duktiga experter hjälper dig att hitta rätt och optimal lösning för dina behov.

Är det brådskande?

Vi finns tillgängliga och kan leverera inom 24 timmar. Vi har god erfarenhet av situationer där det verkligen är bråttom att möta kundernas behov så snart som möjligt. Vi fixar transport och montering.

UTValda FAVORITER

Vi håller Sverige igång

Skicka oss ett mejl till [email protected] eller fyll i kontaktformuläret nedan