Uthyrning av värme, kylning och ventilation till lager

Vi håller den perfekta temperaturen i ditt lager

Energy Rent AS är experter på uthyrning av tillfälliga värme, kylning och ventilationssystem. Vi kan temperatur och hjälper dig med de rätta lösningarna för snabba och effektiva resultat. Lagring är en stor industri i Sverige som många kanske inte tänker på. Det lagras från kött och fiskprodukter, till drycker och andra torra och längre hållbarhetsvaror. Lagervaror kräver en stabil och korrekt temperatur för att bibehålla kvalitet och hållbarhet.

Kylning av distributionscenter

Distribution är en grundpelare i det norska samhället. Fisk och köttprodukter och färska drycker samt andra dagligvaror skickas dagligen ut från sådana lager. Energy Rent kan tillhandahålla rätt utrustning på rekordtid för att hålla temperaturen under kontroll. På så sätt kan du hålla hjulen i rörelse och kvaliteten på varorna bibehålls.
Kjøling av distribusjonssenter
urett lagring av grønnsakenetleie-mobil-kjoling-gronnsaker

Tillfällig förvaring

Att kunna kontrollera temperaturen är viktigt för ett framgångsrikt lager. Med hjälp av Energy Rent är det möjligt att skapa temporär förvaring för att lägga undan säsongsbaserade industrier. Med rätt temperatur kan kunderna förlänga säsongen och öka kvaliteten, vilket i sin tur ger en ökad vinst.

Nödkyling

Vi blev kontaktade av en stor aktör i Norge när deras kylsystem gick sönder. På rekordtid satte vi upp en kyl/frysanläggning. De väntade in stora mängder varor och det hade skapat stora utmaningar för kunden. Vi agerade sedan med allt från kylmaskiner, fancoils, slangar och generatorer.

Leie Kjøleaggregat
Utleie mobil ventilasjon

En av Norges ledande

Energy Rent är ett av Norges ledande företag inom tillfällig värme och kyla. Vi erbjuder lösningar skräddarsydda efter dina behov och ser till att temperaturen uppfyller dina önskemål. Vi har lång och bred erfarenhet av både värme, kyla och ventilation.

lösningar för lagring

urett lagring av grønnsakenetleie-mobil-kjoling-gronnsaker
Kylning | Aktuellt
varmer opp eller kjøler ned dine arrangementer
Kylning | Aktuellt
Utleie kjøling til lager
Kylning | Referenser
Utleie Mobil Ventilasjon
Ventilation Aktuellt

Uthyrningsprodukter för lagring

Skicka oss ett mejl till [email protected] eller fyll i kontaktformuläret nedan