KYLNING AV TEKNISKT UTRYMME

UTMANINGEN

Upprätthålla en stabil och sval temperatur i ett tekniskt serverrum för att säkerställa tillförlitlig drift av kritisk infrastruktur.

LÖSNINGEN

Energy Rent erbjöd en skräddarsydd kyllösning med ett 20 kW kylsystem för att upprätthålla de nödvändiga temperaturförhållandena i serverrummet.

RESULTATET

Kunden kunde på ett säkert sätt driva serverrummet utan risk för överhettning eller driftproblem.

 

UTMANINGEN

En av våra kunder stod inför utmaningen att upprätthålla en stabil temperatur i sitt tekniska serverrum. Detta var avgörande för att säkerställa tillförlitlig drift av deras kritiska infrastruktur, särskilt med tanke på stigande omgivningstemperaturer och ökande serverbelastningar.

PROJEKTFAKTA

LÖSNINGEN

Vårt engagerade team tog utmaningen på allvar och utvecklade en skräddarsydd kyllösning för kunden. Vi installerade ett 20 kW-kylsystem som var noggrant dimensionerat för att upprätthålla den nödvändiga kylningen i serverrummet under olika driftförhållanden.

RESULTATET

Kunden kunde på ett säkert sätt driva serverrummet utan risk för överhettning eller driftproblem. Vår snabba respons och tillförlitliga lösning bidrog till att upprätthålla den nödvändiga kylningen under hela projektet.

Med vår kyllösning på plats kunde kunden uppnå följande resultat: Tillförlitlig drift av den tekniska infrastrukturen, minskad risk för överhettning och driftstopp samt optimal temperaturkontroll i serverrummet.

Vår snabba respons, skräddarsydda lösning och tillförlitliga utrustning var avgörande för att projektet skulle lyckas.

Har det bråttom?

Vi är tillgängliga och kan leverera inom 24 timmar. Du behöver inte oroa dig för installationen, det fixar vi.

Är du osäker på vad du behöver?

Vi har lång erfarenhet och våra kunniga experter hjälper dig att hitta rätt lösning.

Energy Rent hjälpte oss i en akut situation när vi hade ett allvarligt fel på vårt kylsystem. De levererade en skräddarsydd kyllösning på mindre än två timmar som höll vårt tekniska serverrum på en stabil temperatur medan reparationsarbetet utfördes. Vi är mycket nöjda med deras professionalism och effektivitet och kommer definitivt att kontakta dem igen när vi behöver tillfällig kylning.

- Produktionschef

Skicka oss ett mejl till [email protected] eller fyll i kontaktformuläret nedan