KYLNIN AV LAGER

vattenburen vatten till byggplatsen

Framtiden kräver energieffektiva, utsläppsfria och säkra lösningar. Vi på Energy Rent levererar system för vattenburen värme som uppfyller morgondagens krav och ger dig ett optimalt klimat på byggarbetsplatsen. Undvik att behöva flytta runt värmesystemen och fokusera på jobbet du ska utför- välj vattenburen värme för byggarbetsplatsen.

Idealisk inomhusmiljö

En stor fördel med att använda vattenburen värme är att systemet inte tillför luft i luften, vilket ofta är en utmaning om man använder direkteldade propananläggningar eller koksverk. Detta ger en jämn temperaturprofil som tillsammans med dammfiltret säkerställer god värme, torrhet och miljö.

Utleie mobil dampkjele

Ekonomisk drift

Varmvattenbatteri med återcirkulerad luft säkerställer god värmeåtervinning, vilket gör vattenburen värme till ett ekonomiskt fördelaktigt val. Genom att använda vattenburna värmeanläggningar erhålls energieffektiv uppvärmning, vilket säkerställer att byggnaden använder den mest ekonomiska formen för uppvärmning och torkning.

Framtidens lösningar

Energy Rent levererar system för uppvärmning och torkning med fossilfria och utsläppsfria lösningar. Vi tar vår del av ansvaret och strävar efter att vara ett modernt och miljövänligt företag som uppfyller morgondagens krav.

Med en tekniskt centraliserad enhet får du en säker lösning för bästa torra, dammfria inomhusklimat.

Utleie miljøvennlig byggoppvarming


Vattenburen värme på
Greverud Torg

År 2018 levererade vi vattenburen värme till Greverud Torg. I över 12 månader var en enhet på 600 kw placerad vid byggplatsens ytterkant. Genom golvvärme, tillfälliga konvektorer, fläktar och tillfälliga rör, säkerställde vi torkning och konstruktion av golv på rekordtid! Systemet reglerar värmen efter behov och klimatförhållanden. Och med en central enhet som säkerställer drift behöver du inte gå runt rörlig utrustning hela tiden – och kan därför fokusera på att arbeta effektivt.

Kontakta oss för att diskutera ditt projekt och dina behov

Relaterade produkter

Skicka oss ett mejl till [email protected] eller fyll i kontaktformuläret nedan