Magiska ögonblick överallt med mobil ishall!

Vi levererar nyckelfärdiga lösningar for mobil ishall med garanti för säker is, helt utan komplikationer.

Icebreaker är ett koncept av Energy Rent AS – ett av Norges ledande företag inom temporär värme och kyla.

Ishallen kan byggas precis där du vill ha den, vilket gör ishallen till den naturliga mötesplatsen. En mobil ishall ger en attraktiv stadskärna som innehåller fysisk aktivitet och sammanhållning, perfekt för skolklasser, dagis och andra sociala sammankomster för grupper.

«- Vi försöker skapa liv och aktivitet i Brynes centrum. Att vara på den här ishallen är mitt i vårt kärnområde, så vi tog inte lång tid att bestämma oss för att vara med när Christian kom till oss med idén, säger Olav Hetland, ledare för Brynes Vel.”

mobil ishall
mobil ishall

Vi levererar kompletta mobil ishall paket

Energy Rent AS levererar mobil Icebreaker ishall, ytbeläggning, montering och demontering samt utbildning av driftpersonal för underhåll av is. Årets säsong har haft stora framgångar med inbyggda ishallar. En inbyggd ishall ger dig garanterad användning, oavsett väder och vind!

Möjligheterna och alternativen är många och vi hjälper dig mer än gärna att skräddarsy den bästa lösningen för ditt drömscenario, om tillval och förändringar från grundpaketet är önskvärda. Alternativen är:

  • Tält
  • Skridskor
  • Skridskoassistenter
  • IceByk-paket
  • Curling
  • Underhåll av is med skrapa/borstmaskin
  • Plexi – vant
  • ljus och ljud antingen som grundljus/ljudsystem eller med färgat ljus, discoboll och bättre ljud.
  • skjutbana formad som en cirkel, gångväg eller som en rutschkana. Ishallen kan även ställas upp inomhus.
  • försäljningsvagn

 

Annonsmöjligheter for en mobil ishall
En mobil ishall är ett perfekt marknadsföringsverktyg för att skapa buzz kring ditt event.

Annonsmöjligheterna för att skaffa relevanta sponsorer är många. illustrationen visar exempel på reklammöjligheter för en ishall på 150m2. Relevanta sponsorer kan vara banker, försäkringsbolag, affärsutvecklare, livsmedels-, hotell- eller byggproduktkedjor, kraft-/energibolag, eventtjänster, bemanningsföretag och lokala företagskedjor.

mobil ishall
mobil ishall

Flera av Icebreaker-isbanor vi har levererat tidigare har använts i sportevenemang. Det har bland annat hållits en ishockeyturnering på isen i centrala Stavanger och konståkning har dykt upp på bankisen på Ruten i Sandnes. Vi hjälper dig gärna med marknadsföringstips.

 

Volontärarbete

Volontärarbete från lokala idrottsarenor ger stora möjligheter till både samhörighet och engagemang på ishallen, samt att kunna samla in extra medel till idrottsföreningen. Försäljningsvagnar där kioskvaror säljs kan skapa en trevlig samlingsplats för föräldrar och mor- och farföräldrar. Speciellt där det ger möjlighet att köpa en kopp varmt kaffe och ett kex medan de tittar på barnen.

Det är ett nöje att se hur barnen trivs på isen, säger Svein Sørnes, VD för Byaföreningen.
Ishallen ger skolor och andra grupper en stor möjlighet att variera sin verksamhet. Flera skolor har använt de mobila isbrytarens ishallar för gympapass, men också bara för att göra något socialt lite utöver det vanliga.

Låt oss hjälpa dig

Vi är specialister på detta. Genom åren har vi hjälpt många företag inom olika branscher. Våra duktiga experter hjälper dig att hitta rätt och optimal lösning för dina behov.

Är det brådskande?

Vi finns tillgängliga och kan leverera inom 24 timmar. Vi har god erfarenhet av situationer där det verkligen är bråttom att möta kundernas behov så snart som möjligt. Vi fixar transport och montering.

UTValda FAVORITER

Vi håller Sverige igång

Skicka oss ett mejl till [email protected] eller fyll i kontaktformuläret nedan