Miljövänlig byggvärme

miljøvennlig byggvarme

Miljövänlig byggvärme!

En byggplats behöver värme, mycket värme. Energy Rent levererar lösningar för miljövänlig bygguppvärmning baserad på utsläppsfritt och fossilfritt. Fördelarna med ett sådant system är många. Allt från drift, ekonomi, arbetsmiljö, kvalitet och byggtid.

Alternativa lösningar

Under lång tid har ”koksverk” och elektriska fläktvärmare dominerade byggvärme. Är det inte dags för andra alternativ? De gradvis strikta krav från norska regeringen gör att vi går i riktning mot en utsläppsfri byggplats.

Energy Rent har en separat kategori för uthyrning av fossilfritt och uthyrning av utsläppsfritt.

Drift av tillfällig miljövänlig byggvärme

En fördel med miljövänlig uppvärmning av byggnader i form av ett vattenburet system är ofta att ett gemensamt värmecentral, innebär att verksamheten koncentreras över ett begränsat område. Påfyllning av bränsle sker t.ex. på en plats.

Arbetsmiljö och byggvärme

Om byggnaden tillåter kan du använda golvvärme under konstruktion av byggnaden. Då blir inomhusklimatet betydligt bättre. Anledningen är att man inte har fläktar som virvlar upp damm på byggplatsen.

Låt oss hjälpa dig

Vi är specialister på detta. Genom åren har vi hjälpt många företag inom olika branscher. Våra duktiga experter hjälper dig att hitta rätt och optimal lösning för dina behov.

Är det brådskande?

Vi finns tillgängliga och kan leverera inom 24 timmar. Vi har god erfarenhet av situationer där det verkligen är bråttom att möta kundernas behov så snart som möjligt. Vi fixar transport och montering.

UTValda FAVORITER

Vi håller Sverige igång

Vinterveckan 2022

Randabergs kommun firar 100-årsjubileum 2022 och vi har därför vid det tillfället anlagt en 10 x 15 meter stor ishall på torget. HIT med inbyggd

Läs mer »

Skicka oss ett mejl till [email protected] eller fyll i kontaktformuläret nedan