Hyra av mobil ångpanna för alla tillfällen

Ångpannor är aggregat som genom uppvärmning av vatten producerar ånga med högt tryck. Uppvärmningen av vattnet kan ske på olika sätt och kan bland annat ske genom förbränning av naturgas, olja eller kol. Ånga från pannan kan användas i värmekraftverk, pappersindustrin och i värmeverk.

Ånganläggningar är ofta kritiska och upprätthåller normalt drift i till exempel mejerier, raffinaderier och sjukhus. En mobil ångpanna kan därför vara mycket nödvändig om olyckor, oväntade eller planerade stopp inträffar.

Planerade revisionsstopp är vanligtvis planerade i förväg och följer normalt en plan. Planerade revisionsstopp för raffinaderier är mycket viktiga att upprätthålla för att undvika oplanerade stopp. Raffinaderiindustrin etablerades i början av 1900-talet i Norge och har sedan dess vuxit i takt med den ökande oljeförbrukningen. Vi har också kompetens och mycket skicklig personal som kan utföra service på redan befintlig utrustning.

 

Flexibla lösningar med en stor produktkatalog

Vi har en bred och stor produktkatalog som möjliggör att anpassa och skräddarsy flexibla lösningar vid uthyrning av mobila ångpannor. Ångpannorna är klara för snabb leverans och självständig användning, och vattenbehandlingsanläggningar och externa tankanläggningar kan inkluderas. Vi har ångpannor från 400 kg/timme till över 16 000 kg/timme som snabbt kan levereras och installeras och som är flexibla att använda. Energy Rent har också ett stort nätverk med pålitliga partners.

Utleie dampkjel

 

Uthyrning av ångpanna

Vi erbjuder uthyrning av mobila ångpannor till kunder som behöver tillfällig eller extra kapacitet. Mobila ångpannor kan vara nödvändiga i händelse av oplanerade händelser eller planerade revisionsstopp. Våra mobila ångpannor ger kunderna en flexibel och effektiv lösning för att upprätthålla driften. Vi har möjlighet att leverera mobila ångpannor i olika storlekar och mängder, och vårt erfarna team kan hjälpa kunderna att hitta den bästa lösningen för deras specifika behov.

 

Funktioner

Våra mobila ångpannor använder en brännare för att värma upp vattnet och frigöra ånga för processerna. Vi kan utrusta ångpannorna med matarpumpar och lagringstankar så att kontinuerligt påfyllning av vatten säkerställer rätt mängd ånga till projekten. Våra mobila ångpannor har säkerhetsventiler som förhindrar att pannan exploderar om trycket blir för högt. De är enkla och säkra att använda.

 

Erfarenhet och utrustning med mobil ångpanna

Energy Rent har omfattande erfarenhet av uthyrning av mobila ångpannor. Vårt personal har omfattande kunskap om ångpannor och kan hjälpa kunderna med installation och uppställning av utrustningen. Vi har också möjlighet att leverera skräddarsydda mobila ångpannor för specifika användningsområden, såsom ångpannor som används för att generera ånga för matproduktion.

År 2017 levererade vi en ånganläggning som producerade sju ton ånga per timme till en större raffinaderi. Vi har också levererat till mindre projekt, där vi bland annat har levererat utrustning i form av ånganläggningar för att testa industriella avfuktare. Vi har möjlighet att leverera den storlek och mängd som krävs för att tillfredsställa just dina behov.

 

Miljövänliga alternativ

Vi har också en stark miljömedvetenhet och erbjuder miljövänliga alternativ för våra kunder. Våra mobila ångpannor kan utrustas med miljövänliga brännare som minskar utsläppen av skadliga gaser och säkerställer att kunderna följer miljöregleringarna. Vi erbjuder också energieffektiva mobila ångpannor som kan hjälpa kunderna att minska energikostnaderna och samtidigt upprätthålla hög produktivitet.

 

Support och utbildning

Vi erbjuder också omfattande utbildning och support till våra kunder för att säkerställa att de kan använda våra ånganläggningar på ett säkert och effektivt sätt. Våra erfarna tekniker kan hjälpa till med installation och uppställning av mobila ångpannor samt erbjuda utbildning och teknisk support för att säkerställa att kunderna kan driva utrustningen på ett säkert och effektivt sätt.

 

Anpassade lösningar för ångpannor

Energy Rent erbjuder skräddarsydda lösningar för att möta kundens behov. Vi kan leverera mobila ångpannor i olika storlekar och kapaciteter, och vårt erfarna team kan hjälpa kunderna att hitta den mest kostnadseffektiva och effektiva lösningen för deras specifika behov. Vi har också möjlighet att leverera skräddarsydda mobila ångpannor för specifika användningsområden, som till exempel ångpannor som används för att generera ånga för matproduktion.

Kontakta oss idag för att få mer information om våra tjänster och produkter.

Låt oss hjälpa dig

Vi är specialister på detta. Genom åren har vi hjälpt många företag inom olika branscher. Våra duktiga experter hjälper dig att hitta rätt och optimal lösning för dina behov.

Är det brådskande?

Vi finns tillgängliga och kan leverera inom 24 timmar. Vi har god erfarenhet av situationer där det verkligen är bråttom att möta kundernas behov så snart som möjligt. Vi fixar transport och montering.

UTValda FAVORITER

Vi håller Sverige igång

Skicka oss ett mejl till [email protected] eller fyll i kontaktformuläret nedan