MOBIL ISBANA I STAVANGER

UTMANINGEN

Stavanger kommun ville ha en isbana i stadskärnan. Detta skulle vara en del av stadens julprogram från slutet av november till slutet av mars.

LÖSNINGEN

Energy Rent levererade en 450 kvadratmeter stor mobil isbana till oljemuseet i Stavangers centrum, som blev hjärtat i stadens vinteraktiviteter.

RESULTATET

Isbanan blev Stavangers mest levande vinterarena och skapade oförglömliga upplevelser för besökarna under hela vintersäsongen.

 

UTMANINGEN

Stavanger centrum stod inför utmaningen att skapa en rolig och attraktiv arena för lek, nöje och samvaro i stadskärnan.

Man ville ha en levande arena som skulle vara en central del av stadens julprogram från slutet av november till mars. Man ville erbjuda en populär aktivitet för både unga och gamla och skapa en samlingsplats där vänner och familj kunde dela trevliga upplevelser.

PROJEKTFAKTA

LÖSNINGEN

Vårt team tog utmaningen på allvar och levererade en 450 kvadratmeter stor mobil isbana till Oljemuseet i centrala Stavanger. Vi tog ansvar för design, installation och underhåll av isbanan. Dessutom erbjöd vi en praktisk lösning för uthyrning av skridskor för dem som inte hade egna skridskor.

RESULTATET

  • Resultatet blev en mobil isbana som snabbt blev centrum för Stavangers vinteraktiviteter. Ishallen blev en levande arena som lockade människor i alla åldrar. Den skapade oförglömliga ögonblick och trevliga upplevelser för vänner och familj under hela julprogrammet.

    Vi är stolta över att ha bidragit till att förverkliga vår kunds vision om att skapa en levande arena för vinterglädje i centrala Stavanger.

Har det bråttom?

Vi är tillgängliga och kan leverera inom 24 timmar. Du behöver inte oroa dig för installationen, det fixar vi.

Är du osäker på vad du behöver?

Vi har lång erfarenhet och våra kunniga experter hjälper dig att hitta rätt lösning.

Programmet är mycket populärt på helgerna, med hundratals personer på rinken varje dag. Även på vardagarna är det upp till flera barn och vuxna som roar sig på isen.

-Det säger Tindra Arndottir, chef för skridskouthyrningen i ishallen i centrala Stavanger.

Skicka oss ett mejl till [email protected] eller fyll i kontaktformuläret nedan