Mobil värmecentral – hyra eller köpa?

Utleie av fossilfri oppvarming til din byggeplass

Mobil värmecentral

Med en värmeanläggning från Energy Rent AS har du många alternativ. Du kan skicka varmvatten till golvet, producera varmt vatten till radiatorerna och samtidigt producera varmt kranvatten.

En mobil värmeanläggning består av många högkvalitativa komponenter. Här hittar vi brännare, panna, integrerad cirkulationspump, expansionstank för att nämna några. Som bränsle kan du använda antingen gas eller olja, beroende på dina önskemål och behov. Bränslestopptanken är integrerad i den mobila värmeanläggningen för enkel och snabb värmeproduktion.

Åtkomst, service och underhåll är väldigt enkelt tack vare luckor på baksidan och sidorna.
Ursprungligen nämndes att vi kan extrahera varmvattnet vid flera olika temperaturer, t.ex. 80°C/60°C, 60°C/45°C och/eller 40°C/30°C.

Detta möjliggör en mängd olika användningsområden, såsom:

Att vår mobila värmecentral är monterad på en kraftfull släpvagn, vilket gör att den lätt kan flyttas även i relativt tuff terräng. Du undviker även extra kostnader, t.ex. att hyra en mobilkran och förare.

Vi kan leverera värmecentral på hjul från 20kW och upp till 950kW, och mobil värmecentral i container från 85kW och till över 4000kW.

Låt oss hjälpa dig

Vi är specialister på detta. Genom åren har vi hjälpt många företag inom olika branscher. Våra duktiga experter hjälper dig att hitta rätt och optimal lösning för dina behov.

Är det brådskande?

Vi finns tillgängliga och kan leverera inom 24 timmar. Vi har god erfarenhet av situationer där det verkligen är bråttom att möta kundernas behov så snart som möjligt. Vi fixar transport och montering.

UTValda FAVORITER

Vi håller Sverige igång

Skicka oss ett mejl till [email protected] eller fyll i kontaktformuläret nedan