Mobil värmecentral – hyra eller köpa?

Mobil värmecentral

Med en värmeanläggning från Energy Rent AS har du många alternativ. Du kan skicka varmvatten till golvet, producera varmt vatten till radiatorerna och samtidigt producera varmt kranvatten.

En mobil värmeanläggning består av många högkvalitativa komponenter. Här hittar vi brännare, panna, integrerad cirkulationspump, expansionstank för att nämna några. Som bränsle kan du använda antingen gas eller olja, beroende på dina önskemål och behov. Bränslestopptanken är integrerad i den mobila värmeanläggningen för enkel och snabb värmeproduktion.

Åtkomst, service och underhåll är väldigt enkelt tack vare luckor på baksidan och sidorna.
Ursprungligen nämndes att vi kan extrahera varmvattnet vid flera olika temperaturer, t.ex. 80°C/60°C, 60°C/45°C och/eller 40°C/30°C.

Detta möjliggör en mängd olika användningsområden, såsom:

Att vår mobila värmecentral är monterad på en kraftfull släpvagn, vilket gör att den lätt kan flyttas även i relativt tuff terräng. Du undviker även extra kostnader, t.ex. att hyra en mobilkran och förare.

Vi kan leverera värmecentral på hjul från 20kW och upp till 950kW, och mobil värmecentral i container från 85kW och till över 4000kW.

Skicka oss ett mejl till [email protected] eller fyll i kontaktformuläret nedan