Nödkylning – Omedelbar leverans av kylutrustning

Nodkjoling bondegard

Omedelbar utrustning, redo för nödkylning

Graderna på gradskalan stiger gradvis, och vi går mot varmare tider. Vi byter ut långbyxor och dekorerar med färgglada blommor. Färska grönsaker avnjuts både råa och grillade. Varmare tider bjuder på många fantastiska saker, men att underhålla svala rum kan vara mer krävande än normalt. Vid för höga temperaturer under lagring av till exempel potatis och morötter minskar hållbarheten på råvarorna avsevärt, och risken för ett omedelbart nödkylning ökar.

Det finns strikta temperaturkrav för förvaring av grönsaker. Morötter som ska förvaras länge ska ha en temperatur på 0 grader. Utan att hålla den låga temperaturen under lagringsprocessen finns det risk att morötterna ruttnar.

Bönor och trädgårdsmästare som behöver kylrum för förvaring har såklart egna system för detta – men vad händer om utrustningen skulle gå sönder? Eller inte kan prestera tillräckligt? Eller att utrustningen ska behöva en planerad drift- eller serviceavstängning?

Vi har hög kompetens inom mobil nedkylning, och har personal som är kompatibla att lösa i stort sett alla utmaningar med nödkylning!

Energy Rent har god erfarenhet av tillfällig nedkylning. Vi har under flera projekt bidragit till att upprätthålla svala förråd, för att tillgodose betygskrav på förvaring. Med ett stort lager med en bred produktkatalog av kylsystem för uthyrning. Vi är redo att kunna leverera snabb nödkylning, om en olycka skulle vara framme, eller om det finns behov av nödkylning för en planerad avstängning. Våra medarbetare har hög kompetens inom mobil kyla, och har personal som är kompatibla att lösa i stort sett alla utmaningar med nödkylning!

Undvik matsvinn med rätt temperatur!

En grönsaksodlare från Nærland kontaktade oss när han hade utmaningar med temperaturen i sitt kylrum. Kompressorn i ett av kylrummen hade havererat, och han stod inför utmaningar med att lagra flera ton morötter. Det hade också varit ett mycket bra grönsaksår och behövde mer lagringsutrymme.

Nodkjoling gulrotbonde

Skulle en olycka vara framme är vi redo att leverera nödkylning på kort tid. Vi på Energy Rent levererade en mobil kyllösning, så att grönsaksbonden Arnt-Egil Nærland inte behövde slänga flera ton morötter. Rummet vi installerade mobil nödkylning användes ursprungligen inte som kylrum och Nærland fick därmed ännu bättre förvaringsutrymme. Kyllösningen vi levererade resulterade i att Nærland lagrade 150 ton morötter i rätt temperatur. Kyllösningen vi levererade resulterade i att Nærland lagrade 150 ton morötter i rätt temperatur.

Vi kan leverera nödkylning med kort varsel

Energy Rent har lång erfarenhet, god kompetens, och ett brett utbud av produkter och utrustning vilket resulterar i att vi på kort varsel kan hjälpa till, med en snabb lösning anpassad efter dina behov. Vi är specialiserade på att hyra nödkylning. 2020 blev vi kontaktade av ett företag som behövde akut assistans när hela deras kylsystem plötsligt stannade, vi fixade detta genom att leverera snabb nödkylning

Vår produktportfölj innehåller lösningar för varje scenario som skulle kräva uthyrning av nödkylning. Genom att välja Energy Rent kan vi garantera professionell och snabb hantering av dina foder. Oavsett om det är ett systemfel, testning av ditt eget system eller en planerad avstängning, vi kan hjälpa dig. 

Låt oss hjälpa dig

Vi är specialister på detta. Genom åren har vi hjälpt många företag inom olika branscher. Våra duktiga experter hjälper dig att hitta rätt och optimal lösning för dina behov.

Är det brådskande?

Vi finns tillgängliga och kan leverera inom 24 timmar. Vi har god erfarenhet av situationer där det verkligen är bråttom att möta kundernas behov så snart som möjligt. Vi fixar transport och montering.

UTValda FAVORITER

Vi håller Sverige igång

Utleie mobil isbane

Uthyrning av mobil isbana

Typ av projekt  Uthyrning av mobil isbana Utrustning 450m2 isbana i Stavanger Sentrum Kort beskrivning Energy Rent fick uppdraget att leverera komplett tillfällig isbana, inkl.

Läs mer »

Skicka oss ett mejl till [email protected] eller fyll i kontaktformuläret nedan