Hyra panncentral - mobila pannor till uthyrning

Stabila, flexibla och energieffektiva pannor

Din leverantör av mobila panncentraler

Varmt välkommen till oss på Energy Rent! Vi har sedan 2008 levererat skräddarsydda lösningar för raffinaderier, sjukhus, mejerier och många andra verksamheter i behov av ångpannor. Vi förstår också vikten av att kontinuerligt upprätthålla driften av en panna hos ett företag, vars verksamhet är beroende av detta. Ett planerat såväl som ett oplanerat driftstopp är alltid omständligt. Vår erfarenhet kombinerat med ett minst sagt omfattande utbud av objekt gör oss till ett säkert val. 

Kontakta oss idag och förvänta dig att vi gör allt för att du ska ha tillgång till en tillfällig panncentral inom 24 timmar!

Våra tidigare projekt

Varför välja Energy Rents uthyrning av pannor?

Snabb och kundanpassad service: Vårt största fokus på Energy Rent är att leverera en panncentral som är skräddarsydd efter ditt företags särskilda behov. Vi hjälper till med att välja rätt panna samt installationen av denna.

Tillgänglighet: I akuta situationer där tid är av yttersta vikt erbjuder Energy Rent en imponerande snabb leveranstid. Vårt mål är att leverera en tillfällig panncentral inom endast 24 timmar från det att beställningen görs, vilket säkerställer att din verksamhet kan fortsätta smidigt med minimal driftstörning.

Omfattande utbud: Energy Rent har ett brett sortiment av panncentraler och relaterad utrustning, vilket innebär att oavsett ditt företags storlek eller specifika krav finns det en lösning som passar.

Garanterad säkerhet med våra panncentraler

Efter färdig användning besiktigas varje panna noggrant, lokaliserar vi smuts eller mindre driftfel, åtgärdas detta omedelbart. Tack vare vår mångåriga erfarenhet kan kvalitet säkerställas på effektivt möjligast sätt. Alla hyrbara objekt är moderna och följer de senaste standarder och regleringar.

Samtliga av våra ångpannor är försedda med säkerhetsventiler, vilket förhindrar att trycket blir för högt, något som i extrema fall kan leda till explosion. Pannorna är dessutom försedda med särskilda larmsystem, som säger till om anläggningen överhettas. Vår erfarna personal erbjuder dessutom regelbundna inspektioner och utbildning för dig som kund, så att varje panna hanteras med största omsorg. 

Har du bråttom?

Vi är tillgängliga och kan leverera och installera din panncentral inom 24 timmar. Du behöver inte oroa dig för installationen, det fixar vi.

Är du osäker på vad du behöver?

Vi har lång erfarenhet och våra kunniga experter hjälper dig att hitta rätt lösning.

RelaterADe produkter

På Energy Rent tillhandahåller vi en bred tjänst inom uthyrning av mobila ångpannor. Oavsett om ditt behov rör sig om en komplett panncentral, en mindre ångpanna eller tillbehör till din befintliga anläggning, är vi redo att hjälpa dig. Med en kapacitet som sträcker sig från 400 kg/h till över 16,000 kg/h garanterar vi också snabb leverans och installation av våra ångpannor. Nedan följer några av våra mobila, populära ångpannor för uthyrning:

  • Mobil ångpanna SC 600. Flexibel panna, direkt redo för användning, 650 kg/h. Särskilt lämplig för långtidsuthyrning. Anpassningsbar slangkoppling
  • Mobil ångpanna SC 1000. En aningen mer kraftfull panna, också snabbt redo för användning, 1000 kg/h. Flexibel slangkoppling.
  • Mobil ångpanna SC 2000. Kraftigare anläggning, 2000 kg/h. Också lämpad för långtidsuthyrning.
  • Mobil långpanna SC 6000. En mycket kraftig ångpanna med en kapacitet på upp till 6000 kg/h. Relativt flexibel och redo för användning direkt.

Våra pannor använder brännare för uppvärmning. Genom att komplettera med matarvattenpumpar och en ackumulatortank säkras kontinuerlig påfyllning av pannan.

Hållbarhet och kundsupport

Vårt engagerade team i både Sverige och Norge står alltid till förfogande för att assistera med installation, underhåll, utbildning och teknisk support, allt för att garantera bästa möjliga drift.

Även om många ångpannor drivs med bränslen som naturgas och olja, prioriterar vi hållbarhet i vår uthyrning. Med hjälp av specifika komponenter säkerställer vi att våra ångpannor möter särskilda miljöstandarder, särskilt genom att utrusta dem med miljövänliga brännare som reducerar utsläpp. 

Skräddarsydda lösningar

Väljer du att ta del av vår uthyrning av ångpannor, blir vårt högsta mål att anpassa en lösning för just dina förutsättningar. Exempelvis kan integrationen med den hyrda panncentralen och redan befintliga system och enheter kan vara en komplicerad process. Våra utbildade tekniker och personal hjälper såklart till med detta, i samband med installation. 

Vårt huvudkontor befinner sig i Sydnorge, nära Stavanger, men tack vare våra omfattande transportresurser och samarbetet med kompetenta partners i Sverige strävar vi efter att leverera din mobila panncentral inom 24 timmar. Allt för att finnas tillgänglig vid brådskande situationer för din verksamhet.

En tillfällig och säker lösning

Vare sig du tänker genomföra ett planerat driftstopp, eller om du har drabbats av en oväntad driftstörning finns vi här för att hjälpa dig. Med ett brett utbud av mobila panncentraler och utbildad, serviceinriktad personal har vi kommit till undsättning sedan 2008.

Du kanske behöver ångpannan till industri, sjukhus, lantbruk eller annan typ av verksamhet, oavsett vad, står vi till hands i syfte att skapa en skräddarsydd lösning. Tveka inte att höra av dig!

Vi hjälper dig hela vägen

Kontakta oss om du har frågor om uthyrning av mobila värmelösningar.

Vi är redo att hjälpa dig på bästa möjliga sätt. Vi levererar till hela Norden, och tar oss an alla akuta uppdrag.

Skicka oss ett mejl till [email protected] eller fyll i kontaktformuläret nedan