Planvärme till konstgräs och fotbollsplaner

Undervarme kunstgress

Planvärme till konstgräs och fotbollsplaner!

Energy Rent har mobila värmepannor till uthyrning av planrme till konstgräs och fotbollbaner. Värmepannorna är miljövänliga och perfekta för uppvärmning av planvärme på en fullskalig fotbollsplan.

Det finns ett stort behov av att hålla fotbollsplanerna öppna under vintern. Vanligtvis används planvärmen för att hålla fotbollsplanen frostfritt hela vintern och inte för att smälta snö. För att ta bort snön används en snöslunga eller liknande.

Energy Rent AS är specialister på uthyrning av tillfällig värme och kylsystem. Vi har varit involverade i flera projekt där vi har levererat mobila värmeanläggningar för underhettning av fotbollsplaner.

Oftast ställs det olika krav på att leverera fossilfria mobila värmecentraler. Här kan vi leverera flera lösningar som t.ex. elvärmecentral, värmecentral som drivs av biodiesel eller biogas. Mobila värmeanläggningar som drivs av pellets är också ett alternativ.

Energy Rent är nordisk distributör för Kilfrost, en ledande aktör inom de-icing av flygplan. Här kommer vi att kunna leverera produkter som hämmar isbildning på konstgräsplanen.

Dessutom har vi eten och propylenglykol som ofta används som värmebärare i planvärmen.

Låt oss hjälpa dig

Vi är specialister på detta. Genom åren har vi hjälpt många företag inom olika branscher. Våra duktiga experter hjälper dig att hitta rätt och optimal lösning för dina behov.

Är det brådskande?

Vi finns tillgängliga och kan leverera inom 24 timmar. Vi har god erfarenhet av situationer där det verkligen är bråttom att möta kundernas behov så snart som möjligt. Vi fixar transport och montering.

UTValda FAVORITER

Vi håller Sverige igång

Utsläppsfri byggplats

Vad är en utsläppsfri byggplats? År 2030 ska all bygg- och anläggningsverksamhet i de största städerna i Norge vara utsläppsfria. All energibehov, från entreprenadmaskiner till

Läs mer »

Skicka oss ett mejl till [email protected] eller fyll i kontaktformuläret nedan