Planvärme till konstgräs och fotbollsplaner

Planvärme till konstgräs och fotbollsplaner!

Energy Rent har mobila värmepannor till uthyrning av planrme till konstgräs och fotbollbaner. Värmepannorna är miljövänliga och perfekta för uppvärmning av planvärme på en fullskalig fotbollsplan.

Det finns ett stort behov av att hålla fotbollsplanerna öppna under vintern. Vanligtvis används planvärmen för att hålla fotbollsplanen frostfritt hela vintern och inte för att smälta snö. För att ta bort snön används en snöslunga eller liknande.

Energy Rent AS är specialister på uthyrning av tillfällig värme och kylsystem. Vi har varit involverade i flera projekt där vi har levererat mobila värmeanläggningar för underhettning av fotbollsplaner.

Oftast ställs det olika krav på att leverera fossilfria mobila värmecentraler. Här kan vi leverera flera lösningar som t.ex. elvärmecentral, värmecentral som drivs av biodiesel eller biogas. Mobila värmeanläggningar som drivs av pellets är också ett alternativ.

Energy Rent är nordisk distributör för Kilfrost, en ledande aktör inom de-icing av flygplan. Här kommer vi att kunna leverera produkter som hämmar isbildning på konstgräsplanen.

Dessutom har vi eten och propylenglykol som ofta används som värmebärare i planvärmen.

Skicka oss ett mejl till [email protected] eller fyll i kontaktformuläret nedan