Rätt temperatur i hallen

Riktig temperatur i hallen

Energy Rent är experter på uppvärmning, nedkylning och ventilation. Vi säkerställer rätt temperatur i hallen. Förutom att hyra den bästa utrustningen på marknaden, levererar vi även permanenta lösningar för dina behov. Om du ska bygga en hall är vi redo med allt du behöver.

Alla typer av hallar

Vi säkerställer rätt temperatur och inomhusmiljö i allt från idrottshallar till flygplanshangarer. Med spetskompetens inom värme och kylning kan du vara säker på att du får den bästa produkten hos oss. Storlek och innehåll är inget hinder, vi har lösningar som kan anpassas till alla syften.

Är du osäker på vilka behov du har, så hjälper vår högt kvalificerade personal dig med planering och design på en detaljerad nivå. Vi hjälper dig hela vägen till optimala förhållanden.

Snabba lösningar

Energy Rent har goda erfarenheter med snabb leverans av nödvändiga lösningar. Till exempel år 2019 väntade en stor aktör inom vattenbruksindustrin in stora mängder fisk, och värmesystemet som skulle värma vattnet från 2 till 10 grader var inte klart. Sedan levererade vi en tillfällig lösning som utförde jobbet snabbt och enkelt. Med hjälp av anpassningsbara produkter löste vi problemet på ett effektivt sätt och fiskodlingen kunde ta emot fisken som planerat.

Mobila produkter

Vi är spesialister på mobila uthyrningsprodukter. Vi hyr ut allt från mobila värmecontainer med kapacitet upp till 4000 kW – till små och kompakta klimatanläggningar.

Det är viktigt för oss att kunna erbjuda ett flexibelt och brett sortiment så att vi kan erbjuda specifika och optimala lösningar för alla behov inom värme, kylning och ventilation. Förutom ekonomiska och energieffektiva fördelar för dig, är också anpassade lösningar vägen att gå mot en grönare framtid. Alla produkter i vår portfölj kan användas på ett miljövänligt sätt och vi är stolta över att redan nu kunna anpassa oss till de miljöhänsyn som marknaden önskar.

Vår expertis till ditt förfogande

Oavsett om du behöver nedkylning av en lagerhall, uppvärmning av en verkstadshall eller ventilation av en fotbollshall, levererar vi rätt temperatur i hallen. Vi levererar både permanenta och tillfälliga produkter, i alla storlekar. Vår breda kompetens- och produktportfölj innebär att vi kan skräddarsy lösningar för att anpassa till dina behov på det mest effektiva sättet. Energy Rent har den kunskap och erfarenhet som krävs för bästa möjliga resultat. Kontakta oss för att prata om vad du behöver för din hall!

Låt oss hjälpa dig

Vi är specialister på detta. Genom åren har vi hjälpt många företag inom olika branscher. Våra duktiga experter hjälper dig att hitta rätt och optimal lösning för dina behov.

Är det brådskande?

Vi finns tillgängliga och kan leverera inom 24 timmar. Vi har god erfarenhet av situationer där det verkligen är bråttom att möta kundernas behov så snart som möjligt. Vi fixar transport och montering.

UTValda FAVORITER

Vi håller Sverige igång

Skicka oss ett mejl till [email protected] eller fyll i kontaktformuläret nedan