Vi hyr ut värme, kylning och ventilation för ditt test

Vi håller perfekt temperatur

Energy Rent AS är experter på uthyrning av tillfällig värme, kylning- och ventilationssystemUnder flera år har vi hjälpt våra kunder med att hitta goda och korrekta hyreslösningar för testning.Energy Rent har kompetens att utföra provningar där det finns behov av uppvärmning eller kyla i form av vätska eller luft. Vi har även personal som kan beräkna mått i förväg och kan därför garantera säkra, bra och förutsägbara resultat

Rätt utrustning - noggrann temperatur

Vi på Energy Rent har en lång och god erfarenhet av att testa data och servrar, med referenskunder som Media City Bergen, Svenska Försvarsmakten och Green Mountain.

I Bergen anställdes vi för att testa datahallarna i Media City Bergen (där bland annat NRK och TV2 håller till) innan en permanent kylningslösning fanns på plats. För den Svenska Försvarsmakten testade vi kylning av olika försvarsbyggnader. Dessa två stora uppdrag har betytt mycket för oss och vi är väldigt stolta.

Utleie kjøling til datarom
Testing

Rätt temperatur - säker testning

Vi på Energy Rent har under flera år hjälpt våra kunder med att hitta goda och korrekta hyreslösningar för testning och kylning. Det är viktigt att du som kund känner trygghet att du får vad som förväntas när det gäller rätt temperatur och nödvändig kapacitet under testet.

Vi sträcker lite extra

Energy Rent och dess kvalificerade personal är redo att ta emot dig. Vi hjälper dig som kund med allt ifrån planering till själva utformningen i detaljnivå.

Vi kan erbjuda uppstart, service samt underhåll. Vi erbjuder skräddarsydda service- och underhållskoncept. Vi erbjuder även intressanta finansieringsalternativ som ”hyr-och-köp” eller hyra med ett så kallad ”buy-back”-alternativ. Uthyrning är vårt kärnområde, där vi erbjuder den bästa utrustningen för dina behov.

utleie kjøling datasenter
Testing av kompressor

Testning av kompressor

Vi testade en offshore-kompressor åt K. Lund Offshore, där vi levererade allt från pumpar, kablar, slangar samt flänsar till projektet. Vi löste problemet genom att kyla ner överskottsvärmen med en kylmaskin och mobil värmeväxlare. 

Oavsett om du vill hyra små kylenheter, större kylsystem eller andra tillbehör till ditt befintliga kylsystem hjälper vi dig att hitta de rätta lösningarna. Vi producerar efter dina önskemål och krav. Vi har ett omfattande och stort urval av utrustning.

lösningar för testning

Uthyrningsprodukter för testning

Skicka oss ett mejl till [email protected] eller fyll i kontaktformuläret nedan