Tillfällig kyllvaring

Att hålla rätt temperatur är avgörande i ett tillfälligt kyllager. Några få graders värme för många kan snabbt innebära skadade produkter – oavsett om du förvarar mat, mediciner, eller andra varor som kräver rätt temperatur.

Vi på Energy Rent levererar flexibla hyreslösningar för kyla, och står redo om du behöver omgående leverans. Vi levererar och sätter upp utrustning för alla temperaturer snabbt, antingen vid planerat underhåll eller plötsligt fel på befintliga system.

Kvalitet på kort tid

Temperaturkänsliga varor i ett tillfälligt fryshus kräver stabila förvaringsförhållanden och det ställer höga krav på den utrustning som används. Livsmedelshygienföreskrifterna kräver till exempel att alla ”fördärvliga livsmedel” (mat och dryck som snabbt blir dåliga) förvaras under 4 grader – oavsett om det är märkt eller inte. Mattilsynet har också skärpt kraven de senaste åren, framför allt för fristående kylhus. Vi kan garantera att allt vi levererar håller en bra standard, så du behöver inte oroa dig för instabila temperaturer.

Energy Rent levererar snabbt och enkelt, och kan se till att dina varor inte skadas. Vi kan leverera hela kyl-, eller backup- och reservsystemet till befintligt kyllager.

Vi har levererat kyla till hela kyllagret till en stor aktör inom livsmedelshandel online, där den permanenta anläggningen plötsligt misslyckades vid. 13.00. Allt var bokat och satt i transport, och utrustningen var på plats kl 18.00, med efterföljande drift under kvällen. Kunden hade anläggningen tills den befintliga anläggningen reparerades, och säkerställde ostörd drift.

I ett annat projekt levererade vi topplast till kyllager under de varmaste sommarmånaderna, för att säkerställa en temperatur i lagret på 3 grader dygnet runt.

Flexibla lösningar och möjligheter Förändringar i utomhustemperatur, haveri i anläggningar eller ökad produktion är vanliga orsaker till behovet av toppbelastningar. När det primära systemet inte kan ge tillräcklig kylning kan tillfällig assistans behövas. Tillfällig kylförvaring är ett av våra kärnområden. Energy Rent AS är experter på tillfälliga och flexibla lösningar.

Oavsett om behovet är planerat eller inte kan Energihyra anpassa leveransen efter vad du behöver. Allt från produktionslokaler som är för varma på grund av maskiner och utrustning, till mindre kylhus för mat eller medicin. Vi har god erfarenhet och kunskap från de flesta branscher, och tittar gärna närmare för att hitta en lösning på deras specifika behov.

Skicka oss ett mejl till [email protected] eller fyll i kontaktformuläret nedan