Tillfällig miljövänlig uppvärmning av byggplats

Utleie miljøvennlig byggoppvarming

Typ av projekt

Uthyrning av tillfällig miljövänlig uppvärmning av byggplats och för byggnader under konstruktion.

Utrustning

Uthyrning av mobil panna på 600kW, mobilt tankanläggning och miljögas

Kort beskrivning

För att spara energi, bibehålla en god miljöprofil och minska byggtiden, valde kunden att anlita Energy Rent för leverans av ett tillfälligt vattenburet system. Varmt vatten infördes i en tillfällig transformatorstation. Härifrån tillkom flera kurser. En kurs för golvvärme och en kurs för lufttemperatur. Kunden fick sedan flera processer på en gång, till exempel fyllda golvvärmen med glykol, testade och ventilerade tillhörande pumpar samt värmde upp byggnaden under byggtiden på ett effektivt och bra sätt.

Låt oss hjälpa dig

Vi är specialister på detta. Genom åren har vi hjälpt många företag inom olika branscher. Våra duktiga experter hjälper dig att hitta rätt och optimal lösning för dina behov.

Är det brådskande?

Vi finns tillgängliga och kan leverera inom 24 timmar. Vi har god erfarenhet av situationer där det verkligen är bråttom att möta kundernas behov så snart som möjligt. Vi fixar transport och montering.

UTValda FAVORITER

Vi håller Sverige igång

Byggvarme rehabilitering av skole

Byggvärme rehabilitering av skola

Typ av projekt Byggvärme rehabilitering av skola Utrustning Mobila värmecentral och mobil luftbehandlare Kort beskrivning Byggvärme rehabilitering av skola. Energy Rent levererade en miljövänlig mobil

Läs mer »

Skicka oss ett mejl till [email protected] eller fyll i kontaktformuläret nedan