Tillfällig skridskobana

Utleie Mobil Skøytebane

Tillfällig skridskobana!

Vill du ha uppmärksamhet för ditt evenemang eller vill du göra ett stänk i din stad? Vi hyr ut en tillfällig isbana för många olika ändamål.

Komplett tillfällig skridskobana

Energy Rent levererar genom sitt koncept, IceBreaker, kompletta mobila isbanor, älskade av barn och ungdomar såväl som äldre i alla åldrar. Det är inte mycket som slår en skridskobana när det gäller popularitet bland allmänheten.

Det är fullt möjligt att sätta upp en mobil ishall mitt på torget, vid köpcentret eller för ett kortvarigt evenemang. Detta kommer att skapa goda associationer, god stämning samt positiv publicitet. Om det är den uppmärksamhet du strävar efter, är du garanterad att få det.

Förutom att stå med rätt utrustning för optimal är, kan vi se till att publiken har skridskor. Förutom att tillhandahålla rätt utrustning för optimal is, ser vi till att publiken har skridskor.

Låt oss hjälpa dig

Vi är specialister på detta. Genom åren har vi hjälpt många företag inom olika branscher. Våra duktiga experter hjälper dig att hitta rätt och optimal lösning för dina behov.

Är det brådskande?

Vi finns tillgängliga och kan leverera inom 24 timmar. Vi har god erfarenhet av situationer där det verkligen är bråttom att möta kundernas behov så snart som möjligt. Vi fixar transport och montering.

UTValda FAVORITER

Vi håller Sverige igång

Utsläppsfri byggplats

Vad är en utsläppsfri byggplats? År 2030 ska all bygg- och anläggningsverksamhet i de största städerna i Norge vara utsläppsfria. All energibehov, från entreprenadmaskiner till

Läs mer »

Skicka oss ett mejl till [email protected] eller fyll i kontaktformuläret nedan