Tillfällig värmeöverföring

Värmeöverföring är själva hjärtat av det vi på Energy Rent gör. Värmeväxlare och tillfällig värmeöverföring har därför blivit vår spetskompetens efter många års erfarenhet av allt från försäljning hos tillverkaren via distributör till uthyrning och utförande. Detta kan vi!

Vi har kompetensen

Vi på Energy Rent agerar snabbt ifall olyckan skulle inträffa. Om du behöver nöd- eller tillfällig hjälp med ditt kyl- eller värmesystem har vi en bra lösning för dig. Vi på Energy Rent är redo att dimensionera dina behov baserat på vår hyresportfölj, lägga till utrustning som shunter och ge dig de parametrar du vill ha.

Vår expertis inom tillfällig värmeöverföring ger dig som kund en unik möjlighet att träffa och få exakt de testförhållanden du behöver för att säkerställa de mest optimala driftsförhållandena. I vår flotta har vi mobila värmeväxlar, vatten-till-vatten, vatten-till-luft, förutom de energikällor och tillbehör du behöver.

Goda referenser

Vi har tidigare hjälpt flera aktörer i nödsituationer. Bland annat hos en grönsaksbonde i Nærland utanför Nærbø som behövde en tillfällig kylningslösning för sina grönsaker. Kompressorn i ett av kylrummen hade skadats och flera ton morötter saknade ordentligt lagringsutrymme. Grönsaksbonden gav oss väldig goda referenser efter uppdraget.

– Tack vare Energy Rent lagrade vi 150 ton morötter vid rätt temperatur. Det var en utmärkt service, berättade han till Jærbladets och Sandnespostens næringsavis i januari 2020.

Vattenbruksindustrin

Vi har kunder i många olika sektorer. Vi har bland annat utfört flera uppdrag inom vattenbruksindustrin. Här har vi främst hjälpt till med uppvärmning och nedkylning av vatten för ungfisk.

Vid frågor om allt från leverans, dimensionering, uthyrning, tips och råd, kontakta oss idag. Våra skickliga medarbetare ser fram emot att hitta en optimal lösning med dig.

Skicka oss ett mejl till [email protected] eller fyll i kontaktformuläret nedan