Uthyrning av curling

utleie av curling

Bavarian Curling

Föreställ dig en platt sten med ett 30 cm långt handtag som sticker rakt upp. Du ska skjuta iväg den över isbanan för att komma så nära det lilla målet som möjligt. Du spelar Bavarian Curling nu!

Föreställ dig nu att isbanan ligger på torget, utanför kontoret, vid idrottshallen – eller vart du än önskar. Ta på dig dina curlingbyxor och gör dig redo för en fantastisk rolig aktivitet som passar alla!

Vad är Bavarian Curling?

Bavarian Curling, även känd som Ice Stock, är en sport som liknar vanlig curling men det spelas som mest i Tyskland, Österrike samt norra Italien. Sporten går ut på att skjuta iväg en curlingliknande sten över isbanan, för att komma närmast ett mål som har skickats ut först.

Sporten har utövats i flera hundra år, och sedan 1950 har både EM och VM inom sporten utvecklats. Bavarian Curling har även demonstrerats under två vinter-OS!

I Norge är vi på Energy Rent ansvariga för uthyrning av curling tillsammans med vårt Icebreaker™ koncept.

Icebreaker™ vart du än vill

Energy Rent kan leverera 100 kvadratmeter Icebreaker™ isbana – perfekt för Bavarian Curling. De kan ställas upp så att de passar vilken plats som helt, monteras på en dag och slutligen islagd på dag tre.

Förutom montering, lär vi upp för underhåll samt demontering när evenemanget är över – vi har självklart 20 curlingstenar (Ice Stock). Vi underlättar erfarenheten för en rolig aktivitet, det är ett perfekt marknadsföringsverktyg för att göra ditt evenemang till en oförglömlig ”snackis” på stan.

Naturligtvis sätter vi även upp isbanor för vanlig skridskoåkning – eller med glidbanor för mer snabbhet och kul på isen. Vi kommer på plats för att lägga ut en detaljerad, strukturerat och anpassbar plan, så att du får den bästa produkten utifrån dina behov.

Energy Rent följer dig från A till Ö.

Vi har levererat flera isbanor- alltid enligt överenskommen tid och med stor framgång. Produkten är enkelt att använda och det passar alla på ett snabbt och smidigt sätt. Vi följer dig från A till Ö! Här kommer det inte att finnas några komplikationer eller problem när det gäller plats, tekniska lösningar, drift samt underhåll av det mobila kylanläggningen. Genom projektet erbjuder vi hjälp med profilering, innehållsproduktion och kommer även med tips när det gäller strategi för sociala medier!

Låt oss hjälpa dig

Vi är specialister på detta. Genom åren har vi hjälpt många företag inom olika branscher. Våra duktiga experter hjälper dig att hitta rätt och optimal lösning för dina behov.

Är det brådskande?

Vi finns tillgängliga och kan leverera inom 24 timmar. Vi har god erfarenhet av situationer där det verkligen är bråttom att möta kundernas behov så snart som möjligt. Vi fixar transport och montering.

UTValda FAVORITER

Vi håller Sverige igång

Skicka oss ett mejl till [email protected] eller fyll i kontaktformuläret nedan