Uthyrning av fossilfri uppvärmning till din byggplats

Utleie av fossilfri oppvarming til din byggeplass

Uthyrning av fossilfri uppvärmning

Den norska regeringen önskar fossilfria lösningar för byggarbetsplatser över hela landet till 2025. Dessutom har miljörådet kartlagt användningen av fossil värme och drar slutsatsen att bensin, diesel, eldningsolja och gas kommer att fasas ut under de kommande åren. I rapporten nämner de att värmare som använder fossil diesel kan ersättas med värme från elektricitet eller fjärrvärme.

Därför fokuserar vi på Energy Rent på att leverera lösningar för fossilfri uppvärmning. Vi hyr fossilfri uppvärmning till din byggplats. Har du ett stort projekt på gång? Tveka inte att kontakta oss gällande fossilfria lösningar i själva byggprocessen. Vi på Energy Rent har den expertis och utrustning som är i linje med regeringens önskemål.

Torkning och upptining

Vi hyr ut fossilfri värme i många varianter till din byggplats. Om du behöver värma under själva byggprocessen, oavsett om det är för torkning eller upptining, har vi vad du behöver.

I vår produktportfölj hittar du allt från mobila värmeväxlare till luftbatterier. Bland annat kan vi hyra ut vattenburen värme med bioolja, gas, värmepump eller el. För oss är inget projekt för stort eller för litet. Vi har levererat flera värmesystem i MW-klassen, faktiskt över 7,5 MW i ett och samma projekt.

Försvarsbyggnad

Ett av våra referensjobb relaterade till uthyrning av fossilfri uppvärmning till byggplatser, var när vi testade kylsystemet för försvarsbyggnader i Sverige med bioolja. Vi levererade 1,5 MW värme med komplett leverans, temperaturkontroll och shunt. RME100 biobränsleolja på raps uppfyller kraven för fossilfritt, och det mesta av vår utrustning kan köras på denna typ av olja.

Låt oss hjälpa dig

Vi är specialister på detta. Genom åren har vi hjälpt många företag inom olika branscher. Våra duktiga experter hjälper dig att hitta rätt och optimal lösning för dina behov.

Är det brådskande?

Vi finns tillgängliga och kan leverera inom 24 timmar. Vi har god erfarenhet av situationer där det verkligen är bråttom att möta kundernas behov så snart som möjligt. Vi fixar transport och montering.

UTValda FAVORITER

Vi håller Sverige igång

Byggvarme rehabilitering av skole

Byggvärme rehabilitering av skola

Typ av projekt Byggvärme rehabilitering av skola Utrustning Mobila värmecentral och mobil luftbehandlare Kort beskrivning Byggvärme rehabilitering av skola. Energy Rent levererade en miljövänlig mobil

Läs mer »

Skicka oss ett mejl till [email protected] eller fyll i kontaktformuläret nedan