Uthyrning av hetoljeanläggning

Utleie av mobilt hetoljeanlegg

Uthyrning av hetoljeanläggning

Uthyrning av hetoljeanläggning från Energy Rent AS monteras i ISO-behållare för snabb och säker leverans.

Mobil hetoljeanläggning

Hetolja används för många olika applikationer och särskilt för industrin. Det är inte sällan en hetoljeanläggning är kritisk för produktionen och måste därför vara i drift dygnet runt. Då är det bra att veta att hjälp är bara ett stenkast ifrån. Energy Rent erbjuder snabb och säker lösning, när olyckan är ute.

Fördelar med hetoljeanläggning

Hetoljeanläggningen kan köras med högre temperatur än vatten och med lägre tryck än ånga. Du har bra kontroll över processortemperaturen, vilket är väldigt viktigt i vissa branscher. Eftersom hetoljeanläggningen inte innehåller vatten finns det inga problem för isbildning. Dessutom finns det få problem med korrosion, kondens och avlagringar på grund av oljans egenskaper.

Låt oss hjälpa dig

Vi är specialister på detta. Genom åren har vi hjälpt många företag inom olika branscher. Våra duktiga experter hjälper dig att hitta rätt och optimal lösning för dina behov.

Är det brådskande?

Vi finns tillgängliga och kan leverera inom 24 timmar. Vi har god erfarenhet av situationer där det verkligen är bråttom att möta kundernas behov så snart som möjligt. Vi fixar transport och montering.

UTValda FAVORITER

Vi håller Sverige igång

Skicka oss ett mejl till [email protected] eller fyll i kontaktformuläret nedan