Uthyrning av kylaggregat

Utleie Kjøleaggregat

Uthyrning av kylaggregat från Energy Rent

Har du ett akut behov av att hyra en kylenhet om produktionen ökar? Vad händer om en akut kris inträffar när kylkompressorn går sönder? Oroa dig inte. Kylning är Energy Rent’s spetskompetens.

Nedbrytning av kylkompressorn är något många kan relatera till. Om olyckan inträffar är det bra att veta att vi på Energy Rent kan leverera mobil kylning på mindre än 24 timmar över hela landet tillsammans med kvalificerad personal. I vår personal hittar du både gastekniker, ångtekniker och kyltekniker som är redo att hjälpa dig som kund.

Kylning för alla tillfällen

Om du behöver hyra kylning för industrin, bygg, vattenbruk eller livsmedelsindustrin, så har vi lösningarna. Vi vet att temperaturkontroll är viktig. Många av våra kunder försörjer sig genom att hålla en låg temperatur under processen. Då är det lugnande för dig som kund att veta att vi kan leverera nyckelfärdig installation av kylutrustning på rekordtid.

I våra kylanläggningar har vi övervakning av driftsparametrar, vilket ger dig som kund extra säkerhet. Detta övervakningssystem kan logga temperaturen samt skicka meddelanden via sms, så att du som kund känner dig 100 procent säker. När du väljer oss på Energy Rent som din leverantör för tillfällig kylning, kan du vara säker på att det är vårt främsta mål att se till att du som kund får en fantastisk helhetsupplevelse.

Norges största urval av kylaggregatuthyrning

I vår hyrpark för mobila kylmaskiner har vi maskiner från 7 och upp till 500kw, och om detta inte räcker för dig har vi utbyten där vi kan bygga 3-och 3 maskiner tillsammans för alla behov och sömlös drift. Vi har flera lösningar med fullständig redundans och tillbehör som behövs för extra pumpar, luftaggregat, lågtemperaturspolar, buffertankar, transformatorer, slangar, shuntar samt kopplingar. Vi hanterar projektet från början till slut, och du kan vara säker på att vi inte ger upp förrän du är helt nöjd. Vi är stolta över alla uppdrag

Spännande referenser

Vi har också lång erfarenhet av säsongsbaseradelösningar. Bland annat inom jordbruket, där grönsakerna som skördas måste lagras vid rätt temperatur. Förresten, visste du att vi i Energy Rent var ansvariga för nedkylningen av filmuppsättningen till «Snömannen». Hollywoodfilmen, som är baserat på Jo Nesbøs roman med samma titel, och de spelade in flera scener på Østlandet.

Här är ett urval av våra referenser:

Låt oss hjälpa dig

Vi är specialister på detta. Genom åren har vi hjälpt många företag inom olika branscher. Våra duktiga experter hjälper dig att hitta rätt och optimal lösning för dina behov.

Är det brådskande?

Vi finns tillgängliga och kan leverera inom 24 timmar. Vi har god erfarenhet av situationer där det verkligen är bråttom att möta kundernas behov så snart som möjligt. Vi fixar transport och montering.

UTValda FAVORITER

Vi håller Sverige igång

Skicka oss ett mejl till [email protected] eller fyll i kontaktformuläret nedan