Uthyrning av pelletsanläggning

Utleie av pelletsanlegg

Uthyrning av pelletsanläggning

Fråga Energy Rent AS om hjälp! Energi och miljö är två viktiga drivkrafter när kunder väljer värmelösningar, det är något vi inom hyresbranschen har lagt märke till. Av denna anledning erbjuder vi uthyrning av pelletsanläggningar.

Vi på Energy Rent AS är intresserade av energi och miljö, och vi har levererat flera stora tillfälliga anläggningar som bland annat drivs av miljövänlig bioolja och miljövänlig gas.

I leveransportföljen har vi även levererat industriella värmepumpar, faktiskt för en riktig Hollywoodfilm, Snömannen av Jo Nesbø. Det sista skottet av stammen är uthyrningen av pelletsanläggning. Här kan vi erbjuda tillfälliga mobila lösningar att hyra, där bränslet antingen är flis eller pellets.

Det finns många fördelar med att skjuta med pellets eller flis, till exempel god driftsekonomi och en god miljöprofil. Vi kan leverera pelletsanläggningar för uthyrning från cirka 30 kW och uppåt i MW-klassen.

Energy Rent AS kan ta allt från leverans av utrustning till drift och underhåll. Vi är även flexibla när det gäller finansiering. Vi kan titta på lösningar där kunden bara betalar för förbrukad energi, eller där vi har ett fast belopp för utrustning och en rörlig kostnad beroende på förbrukning. Kontakta oss så hjälper vi dig gärna.

Låt oss hjälpa dig

Vi är specialister på detta. Genom åren har vi hjälpt många företag inom olika branscher. Våra duktiga experter hjälper dig att hitta rätt och optimal lösning för dina behov.

Är det brådskande?

Vi finns tillgängliga och kan leverera inom 24 timmar. Vi har god erfarenhet av situationer där det verkligen är bråttom att möta kundernas behov så snart som möjligt. Vi fixar transport och montering.

UTValda FAVORITER

Vi håller Sverige igång

Utsläppsfri byggplats

Vad är en utsläppsfri byggplats? År 2030 ska all bygg- och anläggningsverksamhet i de största städerna i Norge vara utsläppsfria. All energibehov, från entreprenadmaskiner till

Läs mer »

Skicka oss ett mejl till [email protected] eller fyll i kontaktformuläret nedan