Uthyrning av pelletsanläggning

Uthyrning av pelletsanläggning

Fråga Energy Rent AS om hjälp! Energi och miljö är två viktiga drivkrafter när kunder väljer värmelösningar, det är något vi inom hyresbranschen har lagt märke till. Av denna anledning erbjuder vi uthyrning av pelletsanläggningar.

Vi på Energy Rent AS är intresserade av energi och miljö, och vi har levererat flera stora tillfälliga anläggningar som bland annat drivs av miljövänlig bioolja och miljövänlig gas.

I leveransportföljen har vi även levererat industriella värmepumpar, faktiskt för en riktig Hollywoodfilm, Snömannen av Jo Nesbø. Det sista skottet av stammen är uthyrningen av pelletsanläggning. Här kan vi erbjuda tillfälliga mobila lösningar att hyra, där bränslet antingen är flis eller pellets.

Det finns många fördelar med att skjuta med pellets eller flis, till exempel god driftsekonomi och en god miljöprofil. Vi kan leverera pelletsanläggningar för uthyrning från cirka 30 kW och uppåt i MW-klassen.

Energy Rent AS kan ta allt från leverans av utrustning till drift och underhåll. Vi är även flexibla när det gäller finansiering. Vi kan titta på lösningar där kunden bara betalar för förbrukad energi, eller där vi har ett fast belopp för utrustning och en rörlig kostnad beroende på förbrukning. Kontakta oss så hjälper vi dig gärna.

Skicka oss ett mejl till [email protected] eller fyll i kontaktformuläret nedan