Uthyrning av pumpar

utleie pumper

Uthyrning av pumpar

Pumpmedier kräver effektivt en korrekt dimensionerad pump, helst anpassad till situationen. Skulle ett behov för pumpning uppstå eller om den permanenta pumpen inte skulle fungera, är det viktigt att välja rätt tillfällig lösning. Vi i Energy Rent är experter på uthyrning av pumpar, och vi har det du söker!

Pumpar för alla behov

Behovet av att hyra en pump kan uppstå när som helst och Energy Rent är redo att ta itu med de utmaningar som du möter. Vi har pumpar anpassade för alla möjliga medier, såsom vatten, havsvatten, glykol, olja, syra eller kemikalier, oavsett vad som behöver pumpas, ser vi till att jobbet utförs snabbt och effektivt.

Om det uppstår ett behov av påfylling av vätska kan vi erbjuda kompletta pumpaggregat, både standard (3 m3/h) och med
högre effekt (10 m3/t). Om du behöver fylla på större kvantiteter har vi även cirkulationspumpar. Oavsett dina behov har vi vad du behöver för mobila pumpar.

Vi levererar och monterar

Om du hyr en mobil pump från Energy Rent behöver du inte oroa dig för transport och installation. Vi levererar allt du behöver för ditt projekt och hjälper dig att montera in det. Allt vi behöver veta är vilken typ av vätska som ska pumpas, samt temperatur och användningsområde.

Vi måste även känna till rörens dimensioner och längd, samt information om tryckfall i systemet, så att vi kan leverera en perfekt anpassad lösning till projektet. Vi har till exempel dimensioner samt levererat uthyrningspumpar till IceBreaker™ mobila isbanor.

Vi hyr ut flexibla slangar, kopplingar och alla nödvändiga tillbehör – så att du inte behöver oroa dig för att skaffa något mer. Vi använder endast kvalitetsmärken och kan garantera säker drift med de produkter vi hyr ut. Energy Rent arbetar hårt för att leverera kvalitet, snabbhet samt effektivitet.

Experter inom mobila hyrningspumpar

Energy Rent har lång erfarenhet av leverans och installation av mobil utrustning, och vi kan garantera bästa möjliga resultat – anpassat efter dina behov. Vi underlättar alla utmaningar och erbjuder de bästa lösningarna för dig. Vår kunskap lägger den bästa grunden för en säker och effektiv mobil pump. Kontakta oss för en icke-bindande samtal!

Låt oss hjälpa dig

Vi är specialister på detta. Genom åren har vi hjälpt många företag inom olika branscher. Våra duktiga experter hjälper dig att hitta rätt och optimal lösning för dina behov.

Är det brådskande?

Vi finns tillgängliga och kan leverera inom 24 timmar. Vi har god erfarenhet av situationer där det verkligen är bråttom att möta kundernas behov så snart som möjligt. Vi fixar transport och montering.

UTValda FAVORITER

Vi håller Sverige igång

Skicka oss ett mejl till [email protected] eller fyll i kontaktformuläret nedan