Uthyrning av värmecontainer

Utleie av varmecontainer

Uthyrning av värmecontainer! 

Vi har uthyrning av värmecontainer i många olika kapaciteter och med många olika värmekällor.
En värmecontainer är en mobil värmecentral som producerar vattenburen värme. I en värmecontainer hittar du en värmepanna, pump och ventiler för att nämna några.

Värmepannan kan antingen drivas med gas, olja, pellets eller ström, eller efter önskemål. Fossilfri uppvärmning är skottet för tillfället och vi kan naturligtvis leverera värmecontainer som använder detta som energikälla.

Användningen av värmecontainer är många eftersom varmvatten produceras. Temperaturområdet där varmvattnet produceras innebär att det kan användas för att värma upp allt från hotell, byggplatser, fotbollsplaner för att nämna några områden.

Uthyrning av värmecontainer används ofta i byggbranschen för att torka byggnader och för att förse arbetarna med värme under arbetsdagen under vintern. Värmecontainer används även som mobila fjärrvärmeverk vid avbrott eller vid oförutsedda händelser.

Fjärrvärmeföretagen har ofta hårdare krav än bygg- och anläggningsindustrin, då vi tänker på temperaturintervall och tryckklasser.
Tillsammans med värmecontainer kan vi hyra ut mobila tankar, flexibla rör och bränsle. Vi kan erbjuda att leverera kompletta lösningar för värmecontainer att hyra, från A till Ö, inklusive operativt ansvar och övervakning.

Låt oss hjälpa dig

Vi är specialister på detta. Genom åren har vi hjälpt många företag inom olika branscher. Våra duktiga experter hjälper dig att hitta rätt och optimal lösning för dina behov.

Är det brådskande?

Vi finns tillgängliga och kan leverera inom 24 timmar. Vi har god erfarenhet av situationer där det verkligen är bråttom att möta kundernas behov så snart som möjligt. Vi fixar transport och montering.

UTValda FAVORITER

Vi håller Sverige igång

Skicka oss ett mejl till [email protected] eller fyll i kontaktformuläret nedan