Uthyrning av vattenburen värme

Midlertidig vannbåren varme

Uthyrning av vattenburen värme! 

Vatten är fantastisk, med tanke av att överför värme. Vattenburen värme används i allt från hus, konstruktion, till fotbollsplan. Visste du att det är möjligt att hyra värmeanläggning som producerar varmvatten för vattenburen värme?

Vattnets specifika värmekapacitet i kombination med en anständig viskositetsprofil gör att många väljer att hyra vattenburen värme istället för att använda en hel hög med mindre enheter. Var det byggplatsen, fotbollsplanen eller hotellet som tappade fjärrvärmen på grund av oförutsedda händelser. Det finns många användningsområden för vattenburen värme.

Utrustningen vi använder för att producera varmvatten är allt från mobila värmepumpar, mobila elpannor, mobila biooljepannor, mobila gaspannor eller mobila pelletspannor.  Värmen som produceras leds genom flexibla slangar i storlek DN25 till DN150, beroende på behov.

Härifrån kan vi leverera mobila värmeväxelcentraler vars funktion är att skapa en hydraulisk åtskillnad mellan kundapplikationen och vår utrustning, eller via en radiator med en fläkt för tillförsel av varmluft.

Uppvärmning av fotbollsplaner är något vi ser som en ökad trend. Här använder vi en mobil värmecentral för produktion och leverans av vattenburen värme till gräsmattan.
Vi har levererat 7,5 MW vattenburen värme i en och samma anläggning och har flera gånger levererat mobila värmecentraler i MW-klassen. Möjligheterna är många, liksom lösningarna. Kontakta oss om du vill ha mer information eller referenser i samband med att hyra vattenburen värme.

Låt oss hjälpa dig

Vi är specialister på detta. Genom åren har vi hjälpt många företag inom olika branscher. Våra duktiga experter hjälper dig att hitta rätt och optimal lösning för dina behov.

Är det brådskande?

Vi finns tillgängliga och kan leverera inom 24 timmar. Vi har god erfarenhet av situationer där det verkligen är bråttom att möta kundernas behov så snart som möjligt. Vi fixar transport och montering.

UTValda FAVORITER

Vi håller Sverige igång

Skicka oss ett mejl till [email protected] eller fyll i kontaktformuläret nedan