Uthyrning av ventilation och luftrening

Utleie av ventilasjon og luftrensing

Vi på Energy Rent har expertis inom uthyrning av ventilation och luftrening enligt dina behov.

Ren luft? Ta bort luft och partiklar? Eller bara få frisk luft? Vi på Energy Rent har lösningarna. Oavsett vad du som kund vill, är vi redo att hjälpa till. Visste du att våra ventilationsaggregat kan leverera både varm och kall luft? Vi har även värmepumpar som har ”allt i ett paket”. Vi kan erbjuda både ventilation, recirkulation samt luftkonditionering.

Bra för hälsan

Varför är det viktigt att till exempel ha en en bra ventilation på en byggplats? Jo, eftersom syftet med ventilation är att avlägsna föroreningar i luften som damm, avgasning samt fukt, och att tillföra ren och frisk luft. Detta är väldigt viktigt för vår hälsa, särskilt på en arbetsplats där många människor befinner sig under längre perioder. För dålig och otillräcklig ventilation kan bidra till hälsoproblem. Ventilationens kvalitet påverkar även din koncentrationsförmåga, prestanda samt produktivitet.

Expertis inom filtrering

Har du till exempel problem med asbest kan vi köra en lufthanterare för att uppnå önskad filtreringsgrad. Vi kan leverera de flesta filtergrader från F5 till F9. Vår utrustning hanterar även HEPA-filter inbyggda i extern filterlåda.

Vi är redo att hjälpa till att skapa balanserad ventilation, lägga till frisk luft samt ta kontroll över miljön. Våra utrustningar är miljövänliga och drivs främst av el och andra fossilfria energikällor. Vi har också avfuktare som säkerställer torra inomhusklimat för rehabilitering, nybyggnation och skador.

Övertryck och undertryck

Vi kan även utföra önskat över- och undertryck i ett rum med en dammfri miljö som vi bland annat gjorde hos denna kund som vi fick i uppdrag av, att skapa övertryck i två stora hallar avsedda för känslig elektronik. Hallarna var 50m x 30m x 15m vardera. Här installerade vi två mobila ventilastionsanläggningar för uthyrning en specialbyggd filterbox. Dessa säkerställde att luften filtreras efter kundens önskemål och behov.

Vi värmer upp med fossilfritt bränsle

I den nya cykelvelodromen på Sola värmde vi upp med fossilfritt bränsle. Det finns varmvattenbatterier som garanterar noll tillförsel av fuktig luft och full värmeåtervinning när du använder återluft, samt filter för att säkerställa att damm avlägsnas effektivt från inomhusmiljön. Andra referenser som vi har utfört är bland annat avlägsnande av avgaser och damm på byggplatser i byggnader, ventilation av skolan under rehabilitering, tryckprovning och tryckreglering, rengöring av luft med filter och övertryck i tekniska rum med transformatorer som kräver en dammfri miljö.

Låt oss hjälpa dig

Vi är specialister på detta. Genom åren har vi hjälpt många företag inom olika branscher. Våra duktiga experter hjälper dig att hitta rätt och optimal lösning för dina behov.

Är det brådskande?

Vi finns tillgängliga och kan leverera inom 24 timmar. Vi har god erfarenhet av situationer där det verkligen är bråttom att möta kundernas behov så snart som möjligt. Vi fixar transport och montering.

UTValda FAVORITER

Vi håller Sverige igång

Industriell luftkonditionering

Uthyrning av mobil värmepump

Type av projekt Uthyrning av mobil värmepump för kylning av motorer. Utrustning Mobila värmepumpar och distributionsnät Kort beskrivning Ett industriföretag upplevde för höga temperaturer på

Läs mer »

Skicka oss ett mejl till [email protected] eller fyll i kontaktformuläret nedan