Uthyrning av ventilation

Mobil Ventilasjon

Uthyrning av ventilation!

Oavsett om du behöver kyla ner eller värma upp t.ex. en byggnad under konstruktion, vid rehabilitering, ett kontorslandskap eller tillfälliga lösningar, så erbjuder vi uthyrning av ventilation till ditt projekt.

Öka trivseln med mobil ventilation 

Rätt temperatur i luften hjälper till att öka trivseln avsevärt. Föreställ dig en mässa eller en konferans, allt tänks ner till minsta detalj, men det är alldeles för varmt. Det blir det ingen fantastisk upplevelse oavsett hur bra allting runt omkring är. Vi har mobila ventilationssystem att hyra som är perfekta för många olika uppgifter. Vi har svalnat allt från bröllop, konferenser, maskinrum, kontorslandskap, etc..

Drift av mobil ventilationsanläggning

Alla våra mobila ventilationanläggning övervakas via internet. Det betyder att vi har kontroll över temperatur och drift så att du kan koncentrera dig på andra uppgifter.

Låt oss hjälpa dig

Vi är specialister på detta. Genom åren har vi hjälpt många företag inom olika branscher. Våra duktiga experter hjälper dig att hitta rätt och optimal lösning för dina behov.

Är det brådskande?

Vi finns tillgängliga och kan leverera inom 24 timmar. Vi har god erfarenhet av situationer där det verkligen är bråttom att möta kundernas behov så snart som möjligt. Vi fixar transport och montering.

UTValda FAVORITER

Vi håller Sverige igång

Skicka oss ett mejl till [email protected] eller fyll i kontaktformuläret nedan