Uthyrning av ventilationsaggregat

Utleie Mobil Ventilasjon

Hos Energy Rent AS sker uthyrning av ventilationsaggregat.

Ren och tempererad luft är viktig för både välbefinnande och produktivitet. Uthyrning av ventilationsaggregat där du bara behöver ansluta ström och kanaler får du hos Energy Rent. Ventilationsaggregatet kan levereras med inbyggd kylning och uppvärmning.

Det viktiga att tänka på när du hyr en ventilationsenhet, är att veta vad du behöver när det gäller luftmängd och om du behöver integrerad värme och kylning. Placering är viktigt att tänka på, eftersom ventilationsaggregaten kan vara ganska stora.

Energy Rent AS kan erbjuda de bästa hyreslösningarna. Som nämnts ovan har vi hyreslösningar där kunden bara behöver ansluta el- och ventilationskanaler, men vi har även lösningar där vi levererar ventilationsbatterier avsedda för vatten, då måste du vara ansvarig för den faktiska produktionen av både kylning och uppvärmning.

Vi kan också hjälpa till med uthyrning av värme och kylning baserat på vattenburen värme. Sedan levererar vi både en kylmaskin och en komplett mobil värmecentral med panna, pump och expansion. Vi kan även leverera mobil värmepump för uthyrning. Detta är väldigt fördelaktigt och kräver inte mycket installation. Då får du en miljövänlig uppvärmning som bonus.

I vissa fall levererar vi kompletta paket för temperaturkontroll. Detta inkluderar en generator, kylmaskin eller värmepump, slangar, buffertank, cirkulastionspumpe, glykol och driftsansvar.

Kundgrupperna som hyr ventilation varierar från hotell, köpcentrum till industrier och bygg & anläggningsbranschen.

Låt oss hjälpa dig

Vi är specialister på detta. Genom åren har vi hjälpt många företag inom olika branscher. Våra duktiga experter hjälper dig att hitta rätt och optimal lösning för dina behov.

Är det brådskande?

Vi finns tillgängliga och kan leverera inom 24 timmar. Vi har god erfarenhet av situationer där det verkligen är bråttom att möta kundernas behov så snart som möjligt. Vi fixar transport och montering.

UTValda FAVORITER

Vi håller Sverige igång

Skicka oss ett mejl till [email protected] eller fyll i kontaktformuläret nedan