Uthyrningslösning för val av kylmaskin

Utleieløsning for valg kjølemaskin

Uthyrningslösning för val av kylmaskin

Om olyckan inträffar, är det bra att veta att det finns professionella hyresvärdar för mobil kylutrustning. Att välja rätta uthyrningslösningar för val av en kylmaskin till testning, filmuppsättningar, fjärrkylningar är lättare sagt än gjort.

Det som är viktigt när man väljer hyreslösningar är att känna till förväntade krav på temperatur, nödvändig kylkapacitet och om kunden har tillräckligt med el.
Här tar vi en snabb titt på vad vi som ska erbjuda hyreslösningar, måste vara medvetna om vid service. Detta är mycket viktigt eftersom kylkompressorns kapacitet beror på den temperatur som kunden vill ha. Det sägs ofta att för varje grad du sänker temperaturen över förångaren, kan du förvänta dig en reducerad prestanda på mellan 3% och 5%.

Låt oss säga att kunden behöver 500 kW vid 4C i rummet. Först hittar vi rätt storlek och typ av kylmaskin. I detta fall kan man använda standard HVAC utrustning. Här måste man veta att utrustningens kapacitet vanligtvis anges med 7C/ 12C isvatten. Man måste även vara medveten om att, om man ska kunna överföra kyla, eller uppta värme som verkligen händer, så måste man ha en temperaturskillnad mellan den förväntade lufttemperaturen, i detta fall 4C ​​och isvattnet.

Du måste köra minst 0C på isvattnet, helst mellan 0C och -4C för att kunna uppnå 4C i rummet. En maskin som producerar 500kW vid 7C/12C producerar sedan i storleksordningen ca 325kW. Du tappar därmed cirka 175 kW genom att producera kylning vid lägre temperaturer. Här måste du gå upp en storlek, kanske erbjuda en 800 kW kylmaskin vid 7C/12C.

Om du har frågor gällande val av rätt hyreslösning för kylning, är det bara att kontakta oss.

Låt oss hjälpa dig

Vi är specialister på detta. Genom åren har vi hjälpt många företag inom olika branscher. Våra duktiga experter hjälper dig att hitta rätt och optimal lösning för dina behov.

Är det brådskande?

Vi finns tillgängliga och kan leverera inom 24 timmar. Vi har god erfarenhet av situationer där det verkligen är bråttom att möta kundernas behov så snart som möjligt. Vi fixar transport och montering.

UTValda FAVORITER

Vi håller Sverige igång

Skicka oss ett mejl till [email protected] eller fyll i kontaktformuläret nedan