Uthyrningslösningar för kylning

Utleieløsninger for kjøling

Uthyrningslösningar för kylning

Vi på Energy Rent är redo ifall du behöver snabb leverans av uthyrningslösningar för kylning. Till exempel har vi hyreslösningar för serverrum, kontorslokaler eller butiker. Som experter på mobil kylning har vi den kompetensen som behövs för att lösa ditt problem!

Sommaren är snart över och klimatet blir varmare varje vecka. Även om det kan kännas bra i kroppen, så har inte allting lika mycket värme. Inne i ett datorrum finns det många servrar och maskiner som fungerar sämre vid högre temperaturer – och risken för omedelbar avstängning ökar avsevärt när de är varma.

På kontoret, i affären eller en restaurang är det inte särskilt bekvämt att vara om det blir för varmt. Du kan naturligtvis hitta kylsystem på sådana platser – men vad gör du när systemet misslyckas?

Undvik kylningsproblem under testningen

För lite värme är värre än för mycket värme i serverrummet. Endast en liten temperaturökning kan förkorta datorsystemens livslängd avsevärt. Om det går för långt kan det sluta med systemfel – och förlust av data. Det betyder att det är väldigt viktigt att ha system som fungerar och är dimensionerade för ditt rum. Vi hjälper dig att testa din eller din kunds anläggning!

Under 2018 levererade vi en komplett uthyrning för kylning för att testa datahallarna i Media City Bergen. Media City Bergen rymmer bland annat NRK och TV2. På det sättet kunde de försäkra att systemen fungerade innan de startade.

Vi har även testat kylning av olika försvarsbyggnader för det svenska försvaret, ett uppdrag som vi är stolta över att ha fått anförtro att utföra.

Energy Rent kan testa de flesta lokaler som kräver kylning, oavsett om det kräver små kylenheter eller större uthyrningslösningar för kylning. Vi har en omfattande produktportfölj och kan anpassa enligt dina önskemål och behov.

Vi levererar uthyrningslösningar för kylning på kort varsel

Vad gör du när systemet du har installerat misslyckas och plötsligt sitter du utan kylning i serverrummet, på kontoret eller i det kommersiella köket? Energy Rent är specialister på mobila lösningar och vi levererar på kort varsel. År 2017 blev vi kontaktades av ett företag som plötsligt saknade kylning på ett stort matlager. På mindre än två timmar hade vi levererat ett komplett kylsystem och därmed undvikit att ett helt lager med mat slösades bort.

Med hjälp av lång erfarenhet, god kompetens och ett stort urval av produkter och utrustning kan vi hjälpa dig på kort varsel, med en snabb lösning på ditt problem. Vi hjälper dig att kyla ner de flesta lokaler – allt från stora datorsalar till mindre kontorslokaler.

Tillfälliga uthyrningslösningar för kylning

Som experter på mobila kyllösningar gör det oss specialister på att hitta bra uthyrningslösningar för kylning. Till exempel så har varje evenemang med många människor vissa krav för kontroll av temperatur och luftkvalitet. Faran för obehaglig värme och tung luft uppstår snabbt. Lösningen: Korrekt dimensionerade uthyrningslösningar för kylning.

Vi har erfarenhet av att säkerställa rätt temperatur och luftkvalitet vid bröllop, fester eller andra mindre och större evenemang. Vår produktportfölj innehåller lösningar för varje scenario, oavsett om det är i hyrda lokaler eller utomhus i tält.

Att välja Energy Rent för dina behov garanterar en snabb och professionell hantering av ditt problem. Oavsett om det finns akuta situationer av systemfel, test av lösningar eller planering av händelser och arrangemang, så har vi den erfarenhet och expertis som behövs. Kontakta idag för ett icke-bindande samtal kring dina behov!

Låt oss hjälpa dig

Vi är specialister på detta. Genom åren har vi hjälpt många företag inom olika branscher. Våra duktiga experter hjälper dig att hitta rätt och optimal lösning för dina behov.

Är det brådskande?

Vi finns tillgängliga och kan leverera inom 24 timmar. Vi har god erfarenhet av situationer där det verkligen är bråttom att möta kundernas behov så snart som möjligt. Vi fixar transport och montering.

UTValda FAVORITER

Vi håller Sverige igång

Skicka oss ett mejl till [email protected] eller fyll i kontaktformuläret nedan