Utsläppsfri uppvärmning på byggplatsen

utslippsfri oppvarming på byggeplassen

Utsläppsfri uppvärmning

Ett antal kommuner och rättsinstanser har redan ställt krav på utsläppsfri uppvärmning på byggplatsen. Oslo har ställt krav på utsläppsfri uppvärmning fram till 2025, och 2030 kommer staden att uppnå en koldioxidreduktion på 95%. Men vilka lösningar kan användas för att uppnå dessa mål?

Idag används fossila energikällor huvudsakligen för uppvärmning av byggplatser, och i synnerhet används diesel och propan som energikällor. För att uppfylla kraven för fossilfri uppvärmning måste man byta till olika alternativ som värmepumpar, vattenburen värme, elpannor och väte – mobila och effektiva värmekällor.

Norge är framstående i världen när det gäller att införa miljökrav, och byggplatser är inget undantag. Utsläppsfri uppvärmning på byggplatsen är rätt väg att gå för framtida generationer. Om vi ​​ska nå målen måste vi så småningom gå från fossilfria till helt utsläppsfria – så att vi når våra klimatmål 2030 och 2050.

Innovativa lösningar behövs på fältet och det finns mycket att bekanta sig med. Lyckligtvis är Energy Rent här för att hjälpa dig – se vårt stora urval av utsläppsfri uppvärmning

Mobila värmekällor

En lösning med mobila värmekällor säkerställer att du kommer snabbt igång med uppvärmning och att du uppfyller kravet på högre effekt under konstruktionen. Genom att använda dessa miljövänliga lösningar säkerställs att leverantörer av tekniskt permanenta anläggningar kan behålla sin garanti när de är färdiga och kan slutföra detta i ett lämpligt skede i byggprocessen.

Vår spetskompetens

Energy Rent är bäst på värmepumpar. Vi kyler ner allt från isbanor och lager till grönsaker och kontor. Varje vecka arbetar vi med projekt där kunden har specifika önskemål om effekt, temperatur och design. Värmepumpar installeras snabbt och enkelt sant erbjuder mycket flexibla lösningar. Det rekommenderas särskilt att använda om byggnaden ska använda värmepumpar som en energilösning när den är färdig och i drift.

Vi har även god kompetens inom andra alternativ, som t.ex vattenburen värme. Under 2018 levererade vi vattenburen värme till Greverud Torget. I mer än ett år fanns en enhet på 600 kw placerad vid byggplatsens ytterkant. Genom golvvärme, tillfälliga konvektorer, fläktar och tillfälliga rör, säkerställde vi torkning och konstruktion av golv på rekordtid!

Den bästa lösningen för dig

Energy Rent är redan ett av Norges ledande företag inom mobila lösningar för uppvärmning och kylning på byggplatsen. Produkterna i vår portfölj består av lösningar som redan är – eller kan anpassas till en grönare framtid. Vi arbetar hårt för att snabbt anpassa oss till de innovativa lösningar som marknaden och miljön kräver.

Vi har kunskapen som krävs för att välja det som passar dig bäst och kompetensen att leverera utrustningen på ett snabbt och effektivt sätt. Kontakta oss för att prata om din byggplats!

Låt oss hjälpa dig

Vi är specialister på detta. Genom åren har vi hjälpt många företag inom olika branscher. Våra duktiga experter hjälper dig att hitta rätt och optimal lösning för dina behov.

Är det brådskande?

Vi finns tillgängliga och kan leverera inom 24 timmar. Vi har god erfarenhet av situationer där det verkligen är bråttom att möta kundernas behov så snart som möjligt. Vi fixar transport och montering.

UTValda FAVORITER

Vi håller Sverige igång

Fossilfri byggplats

Fossilfri byggplats – Skärpta krav Framtiden är en fossilfri byggplats! Den traditionella byggarbetsplatsen använde byggmaskiner och värmelösningar som använder fossila energikällor. Med skärpta miljökrav till

Läs mer »

Skicka oss ett mejl till [email protected] eller fyll i kontaktformuläret nedan