Värme och kyla för testutrustning för industrin

Vi har lång erfarenhet av tester som kräver uppvärmning eller kylning. 

Med referenskunder som Media City Bergen och det svenska försvaret har vi god erfarenhet av testning och kylning. I Bergen anställdes vi för att teste datahallene till Media City Bergen (som bland annat huserar NRK och TV2) innan en permanent kyllösning var på plats. För svenska Försvarsmakten testade vi kylning av olika försvarsbyggnader. Det är två stora uppdrag som har betytt mycket för oss och som vi är stolta över.

Kanske behöver du köra ett test för din kund? I en ventil eller kanske i en kompressor? Då kan vi med största sannolikhet hjälpa dig så att du får det test du behöver. Vi levererar nyckelfärdiga lösningar för de flesta tester där antingen pumpar, värmeväxling, uppvärmning eller kyl är nyckelorden. Energikällan som producerar vattenburen värme kan vara power, gas eller bioolja.

Vi kan med andra ord testa det mesta där uppvärmning eller kylning i form av vätska eller luft behövs. Vi har även kunskapen att dimensionera och beräkna i förväg. Vilket säkerställer ett bra och förutsägbart resultat.

Mobil kylutrustning

Vi på Energy Rent har under flera år hjälpt kunder att erbjuda bra och korrekt hyreslösningar för testning och kylning.Det är viktigt att du som kund vet vad som förväntas av krav på temperatur, nödvändig kylkapacitet och tillräcklig effektkapacitet.

Oavsett om du vill hyra små kylaggregat, större kylanläggningar eller andra tillbehör till ditt befintliga kylsystem är vi behjälpliga med att hitta rätt lösningar. Vi producerar efter dina önskemål och krav. Vi har ett brett och stort urval av utrustning.

Skicklighet och kompetens

Energy Rent står redo att ta emot dig med sina kvalificerade medarbetare. Vi bistår dig som kund med allt från planering till själva designen ner till detaljnivå.

Vi kan erbjuda uppstart, service och underhåll. Vi kan även erbjuda skräddarsydda service- och underhållskoncept. Vi erbjuder även intressanta finansieringsmetoder som ”hyr-och-köp” eller hyr med ett så kallat ”återköp”-alternativ. Enkel uthyrning är naturligtvis också ett alternativ vi erbjuder.

Tveka inte att kontakta oss. Våra duktiga medarbetare ser fram emot att hitta en optimal lösning tillsammans med dig.

Låt oss hjälpa dig

Vi är specialister på detta. Genom åren har vi hjälpt många företag inom olika branscher. Våra duktiga experter hjälper dig att hitta rätt och optimal lösning för dina behov.

Är det brådskande?

Vi finns tillgängliga och kan leverera inom 24 timmar. Vi har god erfarenhet av situationer där det verkligen är bråttom att möta kundernas behov så snart som möjligt. Vi fixar transport och montering.

UTValda FAVORITER

Vi håller Sverige igång

Skicka oss ett mejl till [email protected] eller fyll i kontaktformuläret nedan