Vi hyr ut värme och kylning till ventilation

VI LEVERERAR VENTILATION SOM PASSAR DINA BEHOV

Energy Rent AS är experter på uthyrning av tillfällig värme, kylning- och ventilationssystem

Vi hyr ut utrustning för att rensa luft, ventilation och luftkonditionering enligt dina behov på rekordtid.

Oavsett om du behöver kyla ner eller värma upp t.ex. byggnad under konstruktion, under rehabilitering, ett kontorslandskap eller tillfälliga lösningar. Vi har kompetensen och utrustningen du behöver.

Ökad trivsel med mobil ventilation

Rätt temperatur i luften hjälper till att öka trivseln avsevärt. Föreställ dig en mässa eller en konferens där allt är planerat till minsta detalj, men det är alldeles för varmt.

Det blir inte en fantastisk upplevelse oavsett hur bra allting runt omkring är. Vi har mobila ventilationssystem att hyra som är perfekta för många olika uppgifter. Vi har kylt ner allt från bröllop, konferenser, maskinrum, kontorslandskap, etc.

utleie portabel aircondition
Utleie mobil ventilasjon

Bra för hälsan

Varför är det viktigt att till exempel ha bra ventilation på en byggplats? Jo, eftersom syftet med ventilation är att avlägsna föroreningar i luften som damm, avgasning samt fukt, och att tillföra en ren och frisk luft

Detta är väldigt viktigt för vår hälsa, särskilt på en arbetsplats där många människor befinner sig under längre perioder. Dålig och otillräcklig ventilation kan bidra till hälsoproblem. Ventilationens kvalitet påverkar också din koncentrationsförmåga, prestanda samt produktivitet.

Expertis inom filtrering

Har du till exempel problem med asbest kan vi köra en lufthanterare för att uppnå önskad filtreringsgrad. Vi kan leverera de flesta filtergrader från F5 till F9. Vår utrustning hanterar även HEPA-filter inbyggda i extern filterlåda.

Vi är redo att hjälpa till att skapa balanserad ventilation, lägga till frisk luft samt ta kontroll över miljön. Våra utrustningar är miljövänliga och drivs främst av el och andra fossilfria energikällor. Vi har också avfuktare som säkerställer torra inomhusklimat för rehabilitering, nybyggnation och skador.

Utleie av ventilasjon og luftrensing
Utleie mobil ventilasjon

De bästa lösningarna

Det som är viktigt att tänka på när du hyr ventilationsaggregat är att veta vad du behöver gällande luftvolymen och om du behöver integrerad värme och kylning.

Vi kan hjälpa till med uthyrning av värme och kylning baserat på vattenburen värme. Sedan levererar vi både en kylmaskin och komplett mobil värmeanläggning med panna, pump och expansion.

Vi kan också hyra ut mobila värmepumpar. Detta är väldig fördelaktigt och kräver inte mycket installation. Då får du en miljövänlig uppvärmning som en bonus.

lösningar for Ventilation

uthyrningsProdukter för ventilation

Skicka oss ett mejl till [email protected] eller fyll i kontaktformuläret nedan