Vi värmer upp eller kyler ner dina evenemang

«The show must go on»

För varmt och klamt bröllopsställe? Isande kallt inne i festtältet dagen före din 50-årsdag? Stressa inte! Vi på Energy Rent värmer upp eller kyler ner dina evenemang.

Föreställ dig detta scenario: Maten är redo enligt schemat, musiken är på, gästerna anländer och stämningen är på topp. Allting går perfekt och enligt planen som du hade föreställt dig, men plötsligt kommer svetten smygandes. Temperaturen i rummet blir bara högre och högre. Det blir fuktigt. Du märker snabbt att detta påverkar den goda atmosfären som fanns där i början. Detta är ett mycket vanligt problem som enkelt kan lösas med rätt expertis och utrustning.

DSB har gjort en riktlinje för att göra evenemang säkrare, där tar de upp olika scenarier för att förbättra säkerheten. De nämner både utmaningar med att värme upp tält/hallar med diesel och gas, samt utmaningar ur en rent klimatperspektiv.

«The show must go on» är ett mantra som många lever upp till, oavsett om oförutsägbara hinder kan uppstå under vägen. Det är viktigt för våra kunder att veta att vi på Energy Rent är redo att hjälpa till när du har viktiga evenemang på gång. Vi levererar säkra och goda lösningar för uppvärmning, samt effektiva och goda lösningar för ventilation och nedkylning.

Skräddarsyr miljövänliga lösningar

Vi på Energy Rent värmer upp eller kyler ner dina evenemang, oavsett om det är uppvärming och nedkylning av lokaler, tält och hallar. Varje år levererar vi kyl- och värmeutrustning åt olika evenemang. Allt från stora mässor i hallarna till mindre privata sammankomster i trädgårdstältet.

Vi har ett särskilt fokus på miljövänliga lösningar. Vi kan till exempel leverera mobila «plug-and-play» värmepumpar som har låga driftskostnader och snabb montering. Vi har också utrustning för biodiesel och el.

Snabb leveranstid

Vi planerar, designar och lägger upp den perfekta lösningen för alla tillfällen. Vi kan leverera till de flesta centrala områden i landet inom 1-2 dagar. Med andra ord är vi redo att göra vårt bästa för att ditt evenemang ska fungera smidigt. Vi vet hur viktiga de optimala förhållanden är för ditt evenemang genom vårt egna nyckelfärdiga koncept med mobila isbanor.

Vi på Energy Rent är en solid partner som vet hur viktigt det är att leverera det som man har kommit överens om, till överenskommet tid och pris. Tveka inte att kontakta någon av våra duktiga medarbetare!

Skicka oss ett mejl till [email protected] eller fyll i kontaktformuläret nedan