Vinterveckan 2022

Randabergs kommun firar 100-årsjubileum 2022 och vi har därför vid det tillfället anlagt en 10 x 15 meter stor ishall på torget.

HIT med inbyggd ishall

Ishallen är på 150m2 och ligger på parkeringen i centrum. ishallen är omgiven av ett stort tält som rymmer hela ishallen, samt extra sällskapsyta där barn och vuxna kan njuta av medtagna eller varor från kiosken. En inbyggd ishall har skapat mycket glädje, då dåligt väder inte har stoppat användningen av isbanan.

Social sammanhållning i byn

Ishallen vid Randaberg har trotsat alla förväntningar. Vi blev även kontaktade veckan innan demontering, för en förfrågan om att få behålla rinken en vecka längre än planerat, det gick vi givetvis med på! Under perioden var ishallen uppe. Flera gånger inrättades där skolor, dagis och andra grupper kunde boka sin egen tid på ishallen – redan en vecka efter installationen var alla tillgängliga tider fullbokade!

Ishallen i centrum blev en social arena, som stora delar av byn använde. Banan var mestadels full av glada människor, både morgon och kväll. Flera olika aktiviteter arrangerades under hela perioden, bland annat ett skridskodisco som blev en stor hit bland de yngsta.

Stöd

Sparebankstiftelsen stöttade kommunen under vintern med kostnader för att täcka ishallen. Ishallen drevs av olika idrottsföreningar och andra lag och föreningar i byn. Detta är en stor möjlighet om det inte är önskvärt att vi ansvarar för underhållet.

 

Se videon nedan från invigningen av vinterveckan 2022

Låt oss hjälpa dig

Vi är specialister på detta. Genom åren har vi hjälpt många företag inom olika branscher. Våra duktiga experter hjälper dig att hitta rätt och optimal lösning för dina behov.

Är det brådskande?

Vi finns tillgängliga och kan leverera inom 24 timmar. Vi har god erfarenhet av situationer där det verkligen är bråttom att möta kundernas behov så snart som möjligt. Vi fixar transport och montering.

UTValda FAVORITER

Vi håller Sverige igång

Utleie mobil isbane

Uthyrning av mobil isbana

Typ av projekt  Uthyrning av mobil isbana Utrustning 450m2 isbana i Stavanger Sentrum Kort beskrivning Energy Rent fick uppdraget att leverera komplett tillfällig isbana, inkl.

Läs mer »

Skicka oss ett mejl till [email protected] eller fyll i kontaktformuläret nedan